Platform voor de interieurbouwbranche
Trendy wand- en meubelbekleding in houtoptiek

Trendy wand- en meubelbekleding in houtoptiek

Wall Wood, GFK Wood Line & Sibu Wood Line

Levendige oppervlakken in houtoptiek zijn in trend. Met de nieuwe wandbekleding Wall Cork en Wall Wood, de GFK panelen in houtoptiek of met de hoogwaardige Sibu Wood Line oppervlakken zijn voor de keuken-, meubel-, interieur, standbouw, winkel- en projectinrichting drie verschillende productoplossingen verkrijgbaar voor het toepassen van deze trend. Elke productoplossing biedt bijzondere voordelen.

Snel & natuurlijk: echt houten panelen Wall Cork en Wall Wood

Met de nieuwe, zelfklevende echt houten panelen Wall Cork en Wall Wood zijn wanden uitermate snel en eenvoudig te bekleden met een natuurlijk oppervlak in gekliefd hout optiek. De 10 mm dikke platen in de formaten 560 x 160 mm en 750 x 240 mm beschikken over een 3-dimensionale optiek en structuur en zijn opgebouwd in drie lagen. Bij Wall Cork zijn dat de decoratieve toplaag, kurk draagmateriaal en zelfklevende folie. De Wall Wood panelen zijn opgebouwd uit een echt houten toplaag, XPS-hardschuimplaat en zelfklevende folie. Door deze opbouw hebben de wandbekledingspanelen een uitstekende warmte-isolatie. Wall Cork is verkrijgbaar in 4 oppervlakken. Wall Wood is in 2 varianten verkrijgbaar. De panelen kunnen uitsluitend binnen verwerkt worden en kunnen bovendien behandeld worden met een olie of lakspray worden, om het oppervlak te beschermen.

wand- en meubelbekleding

Groot & rustikaal: GFK houtdecorpanelen Wood Line

Met de houtdecorpanelen Plywood, Duelas en Traviesa biedt Ostermann GFK panelen met een levensechte houten optiek in grote afmetingen aan en deze zijn daardoor eenvoudig te monteren en demonteren. De GFK houtdecorpanelen zijn gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en zijn ideaal voor de project-, winkelinrichting en standbouw. Verdere toepassingsgebieden zijn restaurants, wellness- en ontvangstruimtes, alsook woonkamers. Ook bij Shop-in-Shop-formules wordt de wandbekleding in houtoptiek steeds vaker gebruikt.

Sierlijk & elegant: Sibu Wood Line

De Wood Line oppervlakken van Sibu brengen trendy hout optiek als levendig oppervlak op moderne meubels. Bovendien kan het oppervlak ook als elegante wandbekleding gebruikt worden. Er zijn 4 klassieke houtdecoren, alsook een decor in de optiek van gebrand, verkoold hout („Carbonized Wood“) verkrijgbaar. In combinatie met moderne metalen afdeklijsten staat de Wood Line voor een heel bijzonder harmonisch designconcept. Het oppervlak van de platen bestaat uit een geïmpregneerd decorpapier met een levensecht karakter/ structuur. Afhankelijk van de toepassing zijn verschillende achterzijden en draagmaterialen leverbaar. Zo is er voor een snelle, spoedige verwerking een variant met zelfklevende folie aan de achterzijde leverbaar. Voor het gebruik als wandpaneel kan men het beste kiezen voor de rekvrije voeg achterzijdevariant „AG-Antigrav“. Voor het persen met witte lijm is er bij de achterzijde „NA-niet zelfklevend“ keuze uit een onbehandelde en voorbehandelde variant. De voorbehandelde variant hoeft voor het persen niet meer geschuurd (opgeruwd) te worden.

Meer informatie over de beschreven producten vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip „#Wandbekleding“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.