Platform voor de interieurbouwbranche
Trendy oplossingen voor opbergruimte

Trendy oplossingen voor opbergruimte

In een open modern interieur bieden meubelrolluiken een praktische en barrièrevrije oplossing voor opbergruimte. Als specialist voor meubelrolluiken levert Ostermann montageklare systemen voor diverse situaties en toepassingen. 

Strak aluminium of liever warm hout? Beide oppervlakken zijn momenteel in de meubelbouw zeer in trek en zetten we daarom ook graag in de spotlights. Om opbergruimte een aantrekkelijk design te geven met meubelrolluiken biedt Ostermann diverse producten met elk verschillende voordelen en specifieke toepassingen.

De alleskunner: Alu-XL

Het hoogwaardige rolluiksysteem van massief aluminium overtuigt, op doorslaggevende wijze, de interieurbouwer en is geschikt voor vrijwel elke toepassing. De lamellen worden in combinatie met een kunststof profiel met elkaar verbonden tot een stevige aluminium roldeurmat. Dit maakt het geheel tot een zeer robuust rolluik met uitstekende loopeigenschappen. De rolluikmat is leverbaar in de oppervlakken „zilverkleurig glad, mat“ en „edelstaal geëloxeerd, geschuurd“.

Het kleine broertje: Alu-Light

Alu-Light is een op maat te bestellen, geconfectioneerd, montageklaar systeem met een rolluikmat van massief aluminium. Het afdekprofiel en de geleidingsprofielen worden passend bij de rolluikmat meegeleverd. Het systeem is uitermate geschikt voor de montage achteraf en leverbaar met een verticale of horizontale loop. Het systeem is in standaard afmetingen zelfs direct uit voorraad leverbaar. De systemen zijn leverbaar in de oppervlakken „zilverkleurig geëloxeerd, mat“ en „edelstaal geëloxeerd, geschuurd“.

Wood-Premium en Wood Design-Flex

Bij deze systemen gaat het om matten van fineerhout met echt houten toplaag. Er is keuze uit 9 verschillende houtsoorten, onbehandeld geschuurd of gelakt. Het basismateriaal is gemaakt van drievoudig Ayous met een toplaag van echt hout. De achterzijde van de lamellen is voorzien van een katoenweefsel dat alle lamellen stevig en vast met elkaar verbindt. De Premium-variant kenmerkt zich door een strakke optiek met minimale voeg tussen de lamellen. De Wood Design-Flex rolluikmatten hebben een 1 mm brede voeg en afgeronde lamellen. Daardoor zijn ze geschikt voor een positieve en negatieve radius en biedt hierdoor een haast oneindige reeks aan mogelijkheden voor uw meubel.

De meubelrolluik service van Ostermann

Meubelrolluiken van Ostermann zijn in 3 types gereed product leverbaar: Montageklare boxen hoeven alleen in de korpus geschoven en aangeschroefd te worden. Deze worden bij Ostermann zelf op maat gemaakt. Bepaalde systemen liggen in standaardmaten op voorraad en kunnen binnen één werkdag verstuurd worden. Naast de boxen levert Ostermann geconfectioneerde rolluikmatten met passend geleidingssysteem en passende mechaniek. Voor bedrijven, die meubelrolluiken in grote aantallen en verschillende maten zelf maken, levert Ostermann losse onderdelen direct uit voorraad om verder in de eigen werkplaats te bewerken.

Meer informatie over het Ostermann meubelrolluiken assortiment vindt men onder het zoekbegrip „opbergoplossingen“ op de Ostermann website

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.