Platform voor de interieurbouwbranche
Transformeer iedere (kantoor)ruimte met het grootste gemak
Wie gaat voor optimaal comfort bij het monteren van scheidingswanden en deuren, kiest voor FrameTec Select 2.0 van Bohle.

Transformeer iedere (kantoor)ruimte met het grootste gemak

Transparante scheidingswanden zijn binnen handbereik

Wanneer we kijken naar de nieuwe woonwensen en de meest recente inzichten die gelden op het gebied van het indelen van kantoorruimtes, dan zien we dat transparantie het sleutelwoord is. Enerzijds bestaat op kantoren de wens om in privacy te kunnen werken, anderzijds wil men af van de ‘hokjesgeest’. Veel natuurlijke verdeling van binnentredend daglicht is de norm. Transparante, lange zichtlijnen genieten de voorkeur.

De trend is momenteel om te werken met transparante scheidingswanden, met een mooie klassieke en industriële uitstraling. Menig kantoortuin is al getransformeerd naar een leefbaarder werkomgeving, dankzij het plaatsen van deze scheidingswanden. Thuis werken met transparante scheidingswanden levert een prachtig interieur op, met veel natuurlijk licht en een groot gevoel van ruimte.

Zwart is de trend

Bohle Benelux BV voorziet in alle elementen die nodig zijn om transparante afscheidingen te maken. Met het FrameTec systeem kunnen eenvoudig scheidingswanden en deuren worden geplaatst. De kaders waarin het glas zich bevindt kunnen in aluminium, rvs-look, maar ook in het zwart geleverd worden, de absolute trendkleur van dit moment en die bijdraagt aan de zo gewenste industriële look. Wie gaat voor nog meer esthetiek en comfort, kan gebruik maken van het hydraulische scharnier ALVA, waarmee samen met de Patch onderdelen strakke wanden en deuren kunnen worden gecreëerd, uiteraard ook in het zwart! Bohle faciliteert hiermee de interieurbouwer en kozijnenspecialist die kwalitatief hoogwaardig werk wil leveren, met een minimum aan inspanning.

Alva hoekbeslag in detail.

Een van de beste systeem in zijn klasse

Met het zelfsluitend hoekbeslag ALVA kunnen glazen deuren gerealiseerd worden van een ongekende klasse. Frank Bouwman, General Manager bij Bohle Benelux BV zegt hierover: “Dit hoekbeslag behoort tot een van de beste systemen in deze klasse. De hydrauliek voor de zelfsluitende functie is in het slanke beslag zelf ondergebracht. De ALVA EN 3 heeft functies als openings- en sluitingsdemping. Bij ALVA is het bovenste hoekbeslag van dezelfde afmetingen als het onderste, hetgeen resulteert in een harmonieus geheel. En dat in een zeer strak design dat in geen enkel interieur misstaat. De sluitsnelheid en de vergrendeling zijn traploos instelbaar en zorgen voor maximaal loopcomfort. Dankzij de stelschroeven van hoge kwaliteit kunnen de sluitfuncties over een lange periode meerdere malen worden bijgesteld. Combineer ALVA met de PATCH elementen om glazen wanden te maken en het resultaat is een strak en smaakvol geheel. Naast geborsteld rvs is alles verkrijgbaar in de trendkleur zwart.”

FrameTec werkt veilig en snel

Wie gaat voor optimaal comfort bij het monteren van scheidingswanden en deuren, kiest voor FrameTec Select 2.0 van Bohle. Frank Bouwman: “De scharnierpunten bij FrameTec Select 2.0 worden simpelweg in het multifunctionele kanaal in het profiel geschoven, waarna de scharnieren met twee schroeven worden gefixeerd. De montage van de profielen wordt vereenvoudigd door stabiele hoekverbinders voor kozijn- en beglazingsprofielen.” 

Het deurblad kan DIN links en rechts worden gebruikt, dankzij het feit dat er niet gefreesd hoeft te worden voor de deurscharnieren en de slagplaat. “Het kozijn kan zowel gehard als gelaagd glazen deuren hebben van 8 tot 10,76 mm, met een sponningdiepte van 24 mm. Wij bevelen de bijpassende tweedelige beglazingsprofielen aan voor het verbinden van kozijn en de vaste beglazing”, aldus Bouwman. 

“Tijdens de montage wordt de beglazing in het bovenste beglazingsprofiel uit één stuk gehouden en zo beschermd tegen gevaarlijk kantelen. Het tweedelige beglazingsprofiel, dat op de vloer en de wand wordt gemonteerd, bestaat uit een basisprofiel en een insteekstrip, die de beglazing vervolgens met een wigafdichting vastzetten. Veiligheid voor alles dus!”

Bohle levert voorgemonteerde sets, die individueel zijn in te korten. “Voor de eindgebruikers is het mooiste voordeel natuurlijk het esthetische aspect. Een rank, filigraan voorkomen met een mooi uniform uiterlijk. Binnen elk interieur zorgt FrameTec Select 2.0 voor die klassieke jaren ’30 look, die de ruimte meteen een industrieel karakter geeft. Bohle levert het systeem in complete sets, als beglazingsprofielen, met een keus in valdorpels”, zegt Bouwman tot besluit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.