Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

interzum@home: belangrijkste platform voor de meubelindustrie en de interieurbouw gaat digitaal

Toonaangevende bedrijven in de markt nemen deel

NL_Binnenwerk_Newsl_1200x675_iz21_Trend Stage

2 april 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Interzum gaat door! Van 4 tot 7 mei opent deze toonaangevende beurs voor de meubelindustrie en de interieurbouw ‘online’ haar deuren. Exposanten en bezoekers kunnen tijdens deze virtuele editie van de beurs toch genieten van alle voordelen, die een normale editie zou bieden: netwerken met experts uit de branche, concrete contacten en leads, een ongekende inspiratie door trendsetters in de markt. En dat ook nog eens precies op het moment dat fabrikanten op zoek zijn naar ideeën voor een nieuw design-seizoen.

De interzum@home biedt als digitaal platform creatieve oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Verschillende toonaangevende spelers uit de markt hebben hun deelname al bevestigd: Hettich, Häfele, Blum, Vauth-Sagel, Grass, Kesseböhmer, Schüco Alu Competence, Titus, Samet, Rehau, Sugatsune, Elektra, Schattdecor, Impress, Continental, Sonae Arauco, Unilin, Leggett & Platt, FeckenKirfel, Albrecht Bäumer, Vita Group en Boyteks.

interzum@home opent ook voor bezoekers nieuwe mogelijkheden. De branche is immers op zoek naar inspiratie en uitwisseling van ideeën en dat is net wat deze digitale editie van de vakbeurs garandeert. Het online aanbod geeft niet alleen een beeld van wat er vandaag op de markt is, maar opent ook deuren naar wat er in de toekomst aankomt. Ideeën met experten delen, zich laten inspireren door de trends, …, je zal er deze keer niet met alle zintuigen tegelijk van kunnen genieten, maar je kan ‘het bezoek’ gewoon inplannen wanneer het voor jou past en je hoeft je niet te verplaatsen. De bijkomende activiteiten – meer dan 30 presentaties uit 11 landen – kunnen in een overzichtelijke matrix online geraadpleegd worden. De conferentie materials.cologne en de digitale tribunes ‘Trends’, ‘Green Smart Materials’ en ‘Matress Recycling’ behandelen thema’s die in de toekomst het succes van bedrijven mee zullen bepalen. De zogenaamde ‘Product Stage’ en de interzum awards zetten producten en oplossingen van exposanten in de kijker. Bezoekers en exposanten, maar ook media, influencers en mensen uit politiek en overheid maken op interzum@home kennis met de meest actuele informatie uit de branche.

Koelnmesse als organisator

Koelnmesse is wereldwijd één van de belangrijkste organisatoren van beurzen rond inrichten, wonen en leven. In Keulen kan je immers terecht voor de toonaangevende beurs imm cologne, maar ook voor andere evenementen, zoals LivingKitchen, ORGATEC, spoga+gafa, interzum und Kind + Jugend. Bezoekers kunnen er kennismaken met alle innovatieve oplossingen op het vlak van kastenbouw, keukenbouw, kantoormeubilair, outdoor living en de toelevering aan de meubelindustrie. Dat porfolio werd in de afgelopen jaren nog uitgebreid met internationale beurzen in belangrijke groeimarkten: de idd Shanghai, interzum bogota, interzum guangzhou en de Pueri Expo in Sao Paulo. Op het online platform ambista kunnen geïnteresseerden ook het hele jaar door relevante informatie over producten, contacten, competenties en evenementen raadplegen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%