Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Tijdloos eiken

DecoLegno-S128-Pembroke-Newday-Offices1

9 juli 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In combinatie met de gedetailleerde synchroonstructuur waarin belijningen en noesten voelbaar zijn, is dit decoratief plaatmateriaal nauwelijks te onderscheiden van echt eikenhout. De zes levendige, ingewassen kleuren in naturel of iets meer vergrijsd, geven een natuurlijke uitstraling aan ieder ontwerp. 

S128 Pembroke 

Wat dacht je bijvoorbeeld van de S128 Pembroke, een blonde naturel tint. In dit project is de S128 Pembroke onder andere toegepast in de lamellen en tafelbladen, maar ook in de afgeronde vormen van het zitelement. Dit zorgt voor een hip en huiselijk gevoel. De materialen maken het interieurontwerp. Zij maken de sfeer toegankelijk en zorgen ervoor dat de ruimte prettig aanvoelt. 

Antibacterieel 

Naast decorspaanplaat en HPL, is de S128 Pembroke tevens uit voorraad leverbaar met een antibacteriële beschermlaag. Door een speciale toevoeging aan de melamineharsen kunnen de bacteriën op de platen zich niet vermenigvuldigen en sterft 99,9% binnen 24 uur af. Perfect toepasbaar in hospitality projecten, de zorgsector, publieke ruimtes, scholen en kinderdagverblijven, sportscholen, schoonheidssalons, tandartspraktijken en opticiens. 

Ben je benieuwd naar de S128 Pembroke, of naar de vijf andere decors? Bekijk de collectie via DECOLEGNO.NL

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht