Platform voor de interieurbouwbranche
Tijdloos eiken

Tijdloos eiken

In combinatie met de gedetailleerde synchroonstructuur waarin belijningen en noesten voelbaar zijn, is dit decoratief plaatmateriaal nauwelijks te onderscheiden van echt eikenhout. De zes levendige, ingewassen kleuren in naturel of iets meer vergrijsd, geven een natuurlijke uitstraling aan ieder ontwerp. 

S128 Pembroke 

Wat dacht je bijvoorbeeld van de S128 Pembroke, een blonde naturel tint. In dit project is de S128 Pembroke onder andere toegepast in de lamellen en tafelbladen, maar ook in de afgeronde vormen van het zitelement. Dit zorgt voor een hip en huiselijk gevoel. De materialen maken het interieurontwerp. Zij maken de sfeer toegankelijk en zorgen ervoor dat de ruimte prettig aanvoelt. 

Antibacterieel 

Naast decorspaanplaat en HPL, is de S128 Pembroke tevens uit voorraad leverbaar met een antibacteriële beschermlaag. Door een speciale toevoeging aan de melamineharsen kunnen de bacteriën op de platen zich niet vermenigvuldigen en sterft 99,9% binnen 24 uur af. Perfect toepasbaar in hospitality projecten, de zorgsector, publieke ruimtes, scholen en kinderdagverblijven, sportscholen, schoonheidssalons, tandartspraktijken en opticiens. 

Ben je benieuwd naar de S128 Pembroke, of naar de vijf andere decors? Bekijk de collectie via DECOLEGNO.NL

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.