Platform voor de interieurbouwbranche
Texturen in melamine en HPL die zowel de ‘look’ als de ‘feel’ hebben van hun natuurlijke tegenhanger

Texturen in melamine en HPL die zowel de ‘look’ als de ‘feel’ hebben van hun natuurlijke tegenhanger

Inmiddels wordt de nieuwe Gama Duo collectie van FINSA ruimschoots omarmd door interieurontwerpers. Met de introductie van de nieuwe Gama Duo 2020-2022 collectie boodt FINSA aan het begin van dit jaar nieuwe mogelijkheden aan designers. Chelsey Kuijt, marketing manager bij FINSA, concludeert dat er duidelijk behoefte was aan meer creatieve mogelijkheden.

“Gama Duo 2020-2022 bevat onder andere een nieuwe steenachtige textuur, mooie uni-kleuren, meerdere fantasie decoren en zeer verfijnde houttexturen. Voor interieurarchitecten en -ontwerpers is het alleen nog een kwestie van kiezen, combineren en toepassen. De creativiteit kan de vrije loop krijgen, de nieuwe collectie leent zich voor traditionele, natuurlijke, verfrissende en abstracte toepassingen.”

Een natuurlijk interieur op zijn allermooist

De ontwerpers van de Gama Duo collectie 2020-2022 hebben zich laten inspireren door de natuur en hebben daarbij rekening gehouden met de laatste trends in interieurdesign. Chelsey: “Je treft er alles aan om een natuurlijke draai aan een interieurontwerp te geven. Van natuurlijk hout en textiel tot mooie, vlakke steenstructuren, in lichte kleuren, waarbij speciale aandacht uitgaat naar de verschillende tinten groen. Ook oppervlakte afwerkingen in super mat en hoogglans zijn voorhanden, evenals een steenachtige afwerking.”

Steen, marmer en beton

In de fantasiecollectie bevinden zich onder andere steen- marmer- en betondecoren. Perfect voor het realiseren van keukens, badkamers, beursstands, interieurs en meubels. “Van verfijnd tot robuust ogend, met de steen-, marmer- en betondecoren kun je iets substantieels toevoegen aan een interieur. De gehele Gama Duo 2020-2022 collectie is inzetbaar binnen alle disciplines waar decoratief plaatmateriaal wordt toegepast. Door de hoogwaardige kwaliteit en uitstraling kunnen er unieke ontwerpen gerealiseerd worden met een opzienbarend effect.”

Doordacht en duurzaam

De Gama Duo collectie is beschikbaar in melamine in het formaat 2850 mm x 2100 mm x 18 mm en in HPL in de maat 3050 mm x 1300 mm. Op de unieke superPan dragerplaat is de collectie Cradle to Cradle Bronze gecertificeerd. Bijpassend kantenband maakt uiteraard ook onderdeel uit van de collectie. Gama Duo is FSC en PEFC gecertificeerd en kan dus met een schoon geweten worden toegepast.

Beschikbaarheid

Gevraagd naar de beschikbaarheid van de nieuwe Gama Duo collectie antwoordt Chelsey: “Alles is nu verkrijgbaar bij Baars & Bloemhoff in Nederland en bij CRAS in België. Baars & Bloemhoff is overtuigd van de kwaliteiten van superPan en levert FINSA’s Gama Duo decor collectie standaard op een superPan dragerplaat. Ze hebben er zelfs een eigen site voor gemaakt. Wie live in aanraking wil komen met het materiaal, kan (na de coronacrisis) daarvoor terecht bij een van hun Broeinest filialen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.