Platform voor de interieurbouwbranche
Technische kennis als toegevoegde waarde

Technische kennis als toegevoegde waarde

Het omzetten van creatieve ideeën naar maakbare maatwerk interieurs en meubels op maat is de kracht van Frederiks Interieurs.

De ideeën en wensen van de architect staan centraal als zij daar hun expertise op het gebied van materiaalkennis, techniek, productie en montage aan toevoegen.

“Wij ondersteunen ontwerpers met het delen van onze kennis o.a. wat betreft de meest efficiënte maatvoering en materiaalkeuze. Vanuit kwalitatief-, tijdstechnisch- en financieel oogpunt vernemen wij dat onze vakkennis van grote toegevoegde waarde kan zijn voor een ontwerper”, aldus Werner Ritmeester van Frederiks Interieurs.

Dat deze manier van samenwerken zorgt voor langdurige relaties blijkt uit de vele projecten die zij voor bijvoorbeeld SPACES in Europa en zelfs in New York hebben uitgevoerd. Het contact met Frederiks bestaat al vanaf de beginjaren van dit kantoorconcept.

Er is een voorkeur voor eiken vanwege de huiselijke, rustige en neutrale uitstraling.

 

De designers kiezen voor fineer omdat voor hun natuurlijke, warme, eerlijke materialen van groot belang zijn. Daarbij hebben zij een voorkeur voor eiken vanwege de huiselijke, rustige en neutrale uitstraling. De keuze voor wildverband is bewust, vanwege de fraaie tekening en de mogelijkheid om lange, gelijkwaardiger wanden te maken zonder storende naden en opvallende kleur en structuurverschillen.

SPACES is een vernieuwd kantoorconcept, een broedplaats voor innovatie.

Frederiks Interieurs zorgt er bij het bestellen van het fineer en de productie van het maatwerk interieur voor dat er aan deze wens wordt voldaan. Daarbij besteedt het veel zorg aan details en kwaliteit. Kuiper Holland is voor Frederiks Interieurs een geschikte partij om mee samen te werken omdat zij de wensen van een interieurbouwer begrijpen en goede fineerselecties kunnen maken.

“Wij produceren niet zomaar een meubeltje, achter ieder onderdeel van het maatwerk schuilt een passievol en vakbekwaam team. Juist door een ontwerp niet klakkeloos over te nemen en te produceren, maar écht samen te werken, komt ieders vakmanschap goed tot zijn recht tijdens alle stadia van ontwerp tot montage” aldus Werner.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.