Platform voor de interieurbouwbranche
Technical Matt by FINSA: Een ultra matte decoratieve plaat met anti-vingerafdruk voor veeleisende oppervlakken
Dankzij de hoge krasvastheid en hittebestendigheid is Technical Matt zeer geschikt voor gebruik in de keuken.

Technical Matt by FINSA: Een ultra matte decoratieve plaat met anti-vingerafdruk voor veeleisende oppervlakken

Dankzij acryllak en een speciale uithardingstechniek heeft de toplaag een aantal uitstekende eigenschappen. Zo is deze antibacterieel en mede daardoor dus geschikt voor contact met voedsel. Ideaal voor gebruik in de keuken dus. En niet alleen vanwege het contact met voedsel, maar ook omdat Technical Matt geschikt is tegen hitte en eenvoudig schoon te maken is met de gangbare schoonmaakmiddelen.

Mede dankzij de antibacteriële eigenschappen kan Technical Matt zonder problemen in contact komen met voedsel.

Een andere zeer geschikte toepassing zijn werkbladen in bijvoorbeeld (thuis)kantoren. Dag in, dag uit schuiven met de muis, morsen met koffie of water, krassen met pennen: Technical Matt kan het hebben. De toplaag is zeer kras vast en daarom kunnen kleine krasjes kunnen eenvoudig zelf gerepareerd worden en schoonmaken is zo gepiept.

Technical Matt kan de gehele dag door intensief gebruikt worden. Dankzij de mooie matte toplaag past deze mooi in hedendaagse (thuis)kantoren.

Technical Matt is leverbaar in drie gangbare kleuren: wit, antraciet en zwart. Passend kantenband is beschikbaar. De plaatmaat is 3.050 x 1.220 x 19mm en is beschikbaar vanaf één plaat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.