Platform voor de interieurbouwbranche
Tarkett iD Mixonomi Jewels: maatvloeren in samenwerking met Beauregard Studio

Tarkett iD Mixonomi Jewels: maatvloeren in samenwerking met Beauregard Studio

Tarkett introduceert een nieuwe LVT-collectie: iD Mixonomi Jewels, onderdeel van het bekroonde iD Mixonomi- assortiment. De collectie heeft eindeloze designmogelijkheden en is ontworpen in samenwerking met Aurélia Paoli, oprichter van het Parijse ontwerpbureau Beauregard Studio. Dit modulaire luxe vinyltegelproduct staat garant voor een uniek samengestelde vloer voor een prachtig interieur.

De collectie is geïnspireerd op diamantslijptechnieken. Dit wordt weergegeven in spannende lijnen, geometrische patronen en levendige kleuren. Door de ontelbare vormen en kleurencombinaties van deze nieuwe collectie, zijn de patroon- en ontwerpmogelijkheden eindeloos.

Innovatieve productie en traditioneel vakmanschap
iD Mixonomi Jewels is schaalbaar maatwerk en is dus een mooie aanvulling op de exclusieve Floorcraft-service van Tarkett. Dankzij nauwkeurig en verfijnd snijwerk ontstaan vloercomposities die aan de wensen van de klant voldoen. Tarkett nodigde Aurélia Paoli uit om deze nieuwe collectie, die een brug slaat tussen innovatieve productie en traditioneel vakmanschap, te ontwerpen.

Het iD Mixonomi Jewels-pallet bestaat uit 34 kleuren, die in vijf verschillende kleurenthema’s worden gepresenteerd die ieder verfijning, subtiliteit, energie of sereniteit uitstralen. De verschillende thema’s zijn: Natural Culture, Disruptive Pastel, Preppy Blue, Neo 70’s, Serenity.

Beauregard Studio heeft bovendien een suite ontworpen met vloeren van iD Mixonomi Jewels die gebruikt, aangepast of bekeken kan worden ter inspiratiebron via de online vloerpatroonontwerper van Tarkett.

Bescherming van de natuurlijke hulpbronnen
Tarkett streeft ernaar producten te ontwikkelen die bijdragen aan mensvriendelijke ruimtes. Daarom is iD Mixonomi Jewels 100% ftalaatvrij en heeft de collectie een zeer lage uitstoot van vluchtige organische stoffen. Bovendien streeft Tarkett naar het beschermen van natuurlijke hulpbronnen en het afremmen van klimaatverandering. Daardoor bestaat het product voor meer dan 30% uit gerecycled materiaal en komt het in aanmerking voor het ReStart-terugnameprogramma van Tarkett.

Aurélia Paoli, oprichter Beauregard Studio stelt: “iD Mixonomi Jewels straalt inlegwerk en handgemaakte producten uit: uniek en vakkundig gemaakt. In feite is het parket met een vinylpatroon, waardoor het klassiek vakmanschap uitstraalt, maar tegelijkertijd modern is uitgevoerd.”

iD Mixonomi Jewels is vanaf eind oktober 2019 beschikbaar. De data variëren per markt. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.tarkett.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.