Platform voor de interieurbouwbranche
Tafelpoten, tafelvoeten en bureau-onderstellen: Tafelbeslag voor elke toepassing
De zwarte kleur van het onderstel in moderne U-vorm past perfect bij de donkere meubelfronten van de halfhoge kast op de achtergrond.

Tafelpoten, tafelvoeten en bureau-onderstellen: Tafelbeslag voor elke toepassing

Bureau-onderstellen, tafelpoten en tafelvoeten: bij Ostermann vindt de keuken-, meubel-, en interieurbouwer een breed scala aan oplossingen voor een moderne zit- of statafel. Al dan wel of niet in hoogte verstelbaar en van talrijke materialen en diverse oppervlakken.

Of het nu op kantoor, in het restaurant, de bibliotheek, kantine of thuis is… een tafel of bureau moet allereerst stabiel staan en mag niet wiebelen. Bovendien moeten het materiaal en de stijl bij het interieur passen. De keuken-, meubel- en interieurbouwer vindt bij Ostermann talrijke tafelpoten en -onderstellen. In verschillende vormen en kleuren, in diverse hoogtes en als los onderdeel of als complete set met bodemplaat en poot. Hieronder laten de experts van Ostermann 3 geselecteerde oplossingen voor verschillende toepassingen zien. Het uitgebreide assortiment vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip „#tafelbeslag“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

NIEUW: REDOCOL elektronisch in hoogte verstelbare tafel- en bureau-onderstellen

In elke werkkamer, kantoor of vergaderruimte vindt men vandaag de dag wel een elektronisch in hoogte verstelbaar bureau-onderstel. Met het eigen ontwikkelde kwaliteitsmerk REDOCOL biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer drie nieuwe oplossingen aan. De basisvariant „REDOCOL e-Desk Eco“ heeft 2-traps hefzuilen en is belastbaar tot en met 100 kilogram. De REDOCOL e-Desk Pro is van 3-traps hefzuilen voorzien en biedt meer bewegingsmogelijkheid, is sneller en kan zelfs tot en met 120 kilogram worden belast. In combinatie met het passende aanbouwonderdeel REDOCOL e-Desk Pro 90° creëert men elektronisch in hoogte verstelbare 90° hoekoplossingen of grotere, in hoogte verstelbare tafelgroepen – kwalitatief hoogwaardig en klaar voor de toekomst.

De allrounder: Cappuccino I en II

Een stabiele bodemplaat in combinatie met één of twee 100 x 100 mm brede vierkanten poten, maken van de tafelpoot of het tafelonderstel Cappuccino een echte allrounder voor elke ruimte. De tafelpoot Cappuccino I heeft één tafelpoot en is ideaal voor kleinere, vierkante tafels. Het tafelonderstel Cappuccino II beschikt over 2 tafelpoten en is uitermate geschikt voor grotere, rechthoekige tafelbladen. Beide varianten zijn verkrijgbaar in zit- en stahoogte. Door de leverbare oppervlakken chroom gepolijst, edelstaal finish, RAL 9006 blank aluminiumkleurig en zwart mat passen de Cappuccino tafels in elk interieur.

Een design-highlight: U-vormig tafelonderstel

De moderne U-vorm geeft grote(re) tafels een moderne, lichte elegantie. Het tafelonderstel bestaat uit 3 losse onderdelen, die samen tot een U-vormig tafelonderstel geschroefd worden. Het onderstel is in de kleuren edelstaal finish, RAL 9006 blank aluminiumkleurig, zwart mat en wit mat verkrijgbaar. Met de praktische bodemcompensatie kunnen kleine verschillen eenvoudig gecompenseerd worden en staat de tafel waterpas. Belangrijk is dat er van dit onderstel 2 sets nodig zijn voor een tafel.

Uitgebreid assortiment – snelle levering

Ostermann levert aan de keuken-, meubel- en interieurbouwer tafelbeslag in talrijke vormen, hoogtes en afmetingen en met veel verschillende oppervlaktes. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.