Platform voor de interieurbouwbranche
Sugar & Spice door de ogen van fotograaf Edland Man

Sugar & Spice door de ogen van fotograaf Edland Man

De geometrische patronen, de hangende kralen en de oogverblindende vazen in een wereld vol kleuren, materialen en texturen gaan verder. Edland Man heeft wederom een prachtige Artist Impression gemaakt van Sugar & Spice, die gepresenteerd werd tijdens Salone del Mobile 2019 in Milaan.

Sugar & Spice

De opstelling verwijst naar de rijkdom van de Gouden Eeuw. De bloeiperiode waarin de Nederlandse koopvaarders specerijen en kostbare stoffen mee terugnamen.

Rijk gedecoreerde wanden met gouden geometrische patronen en ingelegd met geslepen glas die van achteren met sfeervol licht worden beschenen. Hangende kralen in hetzelfde achthoekige patroon draaien om hun as en spelen een levendig spel van beweging, kleur, schaduw en licht.

art-impression-sugar-spice_wall-kopieren

De aangrenzende intieme hoekruimte is een abstractere en modernere vertaling van de weelderig geornamenteerde omgeving, waarbij de in drie lagen verspringende akoestische wanden als vleugels openen en sluiten.

Drie glinsterende mondgeblazen vazen met uitwaaierende kragen van HLP in een gestreept patroon, verbeelden enorme parfumflessen die eveneens spelen met licht, kleur en reflectie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.