Platform voor de interieurbouwbranche
Stroom zoals uit het stopcontact, maak kennis met de SYS-Powerstation

Stroom zoals uit het stopcontact, maak kennis met de SYS-Powerstation

Stel je voor, je gaat naar de bouwplaats en hebt stroom bij je voor een hele werkdag waar geen stroompunt binnen handbereik is. Dit is geen fictie, maar werkelijkheid met de nieuwe SYS-PowerStation van Festool. Met 1.500 wattuur, permanent 3.680 watt en kortstondig tot 11.000 watt levert het draagbare stopcontact continu een stabiele netspanning van 230 volt. Dit betekent dat de afkort-trekzaag Kapex KS 60 inclusief bouwstofzuiger met behulp van de SYS-PowerStation 560 afkortzaagsneden kan maken voor een parketvloer.  

Het SYS-PowerStation maakt een einde aan het trekken van kabels en het zoeken naar een stopcontact. Het resultaat: op netstroom werkende elektrische machines worden flexibeler inzetbaar en mobiel bruikbaar. Het nieuwe SYS-PowerStation is bovendien compact en mobiel en slaat maximaal 1.500 watturen stroom op. Dat komt overeen met de energievoorraad van 20 accu’s. Daarmee biedt het voldoende energie voor een gehele werkdag zonder lichtnet en maakt gebruikers geheel onafhankelijk van klassieke energiebronnen zoals een stopcontact of generator. Het nieuwe SYS-PowerStation is ook nog eens emissievrij. Dat betekent dat er geen sprake is van lawaai en er ook geen schadelijke uitlaatgassen vrijkomen bij het werk. Daardoor kan het SYS-PowerStation ook zonder problemen in gebouwen gebruikt worden. Daarbij komt nog het lage gewicht: met 16 kg weegt het SYS-PowerStation zo’n 50 tot 70 procent minder dan vergelijkbare energiesystemen. 

Stroom zoals uit het stopcontact

Het SYS-PowerStation biedt genoeg vermogen voor alle kabelgebonden machines, zelfs voor mobiele bouwstofzuigers, grote zagen en boorhamers. De combinatie van hoge prestaties, grote energiehoeveelheid, compactheid en het relatief lage gewicht is wereldwijd uniek. Het SYS-PowerStation is niet alleen met alle kabelgebonden elektrische machines van Festool compatibel, maar levert ook stroom aan alle op netstroom werkende machines van andere fabrikanten. De oplaadduur bedraagt in normale gevallen 3,5 uur om de accu geheel op te laden. 

Volledige stroomlading, volledige service 

Vanzelfsprekend is ook het SYS-PowerStation met de Festool-service volledig verzekerd. Inclusief de volledige reparatie: snel, grondig en de eerste drie jaar helemaal gratis. De uitgebreide garantievoorwaarden zijn op de website www.festool.nl te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.