Platform voor de interieurbouwbranche
Stijlvolle randafwerking Joca

Stijlvolle randafwerking Joca

Evora Ceramics keukenblad

Evora Ceramics staat voor een duurzaam keukenblad dat onderhoudsvriendelijk is plus hitte-, vlek- én krasbestendig. Het plaatmateriaal (keramiek) bestaat voornamelijk uit kleipoeder dat onder extreem hoge druk wordt geperst, waardoor dit stenen blad deze uitzonderlijke eigenschappen heeft.  Maar in verhouding met andere bladen van steen is het vanwege deze hardheid wel gevoeliger voor stootschade aan de rand. Dat probleem wordt door de Joca nu opgelost.

Het blad kan worden afgewerkt met een randdikte van 14 tot 100 mm. De Joca wordt tussen het blad en de rand gelijmd. Door deze speciale V-groovetechniek ontstaat een strakke rand en loopt het patroon van het blad door in de rand, wat een fantastisch effect heeft.

Joca brengt kleur in de keuken

De Joca randafwerking is er in Rvs, Copper, Gold of Gun Metal en kan daarom afgestemd worden op een stijvolle Selsiuz kokendwater, AluSplash achterwand en spoelbak in dezelfde kleur. 

TopZero spoelbakken: randloos

De trend in spoelbakken is kleur. Nu er TopZero bakken in Gold, Copper en Gun Metal zijn verschenen, wordt pas goed duidelijk hoe de spoelbak de look-and-feel van de keuken bepaalt.

De naam TopZero zegt het al een beetje: de spoelbak heeft geen randen. Dat wil zeggen: je ziet ze niet. Want de spoelbak wordt als het ware randloos (rimless) in het blad afgewerkt. Dat is wel zo hygiënisch. Maar de luxe TopZero heeft nog een voordeel: het is een perfect alternatief voor de bekende onderbouwbak. Zo wordt stootschade aan randen rondom de bak immers voorkomen. Dat is zeker handig bij keramiek.

AluSplash Essenza achterwanden

AluSplash Essenza is de achterwand 2.0. De ideale oplossing tegen spatten die méér is dan alleen praktisch: een design-element. De innovatieve, onderhoudsarme achterwanden zijn afgewerkt met een duurzame uv- en hittebestendige coating. Essenza is een lijn van kleuren met een structuur; een fijn patroon dat je achterwand tot leven brengt, en net dat extra accent geeft aan je keuken. Kies je kleur en creëer het mooiste decor voor je Evora Ceramics blad met Joca!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.