Topvorm
01:18
11-10-2018

Sterk partnerschap staat garant voor exclusieve producten

Het betere werk in ommantelde panelen komt uit Putten. Daar produceert Topvorm in eigen beheer ommantelde panelen, het is puur maatwerk. Arjan Elshout, specialist bij Topvorm, vertelt: “Onze met folie ommantelde panelen vinden prima hun weg naar de interieurbouw. Denk daarbij aan de keuken- en badkamerindustrie of de schuifkastenfabrikant. Men kiest bij ons uit mdf deuren en panelen die in iedere gewenste maat geleverd worden.”

“Ons doel is om alles uit één hand te kunnen leveren. Naast ons zeer complete folieprogramma, leveren we ook deuren en panelen in onder andere acryl hoogglans, met laserkanten. Topvorm is een volwaardig partner van in Duitsland gevestigde MS-Schuon GmbH en levert exclusief in de Benelux hun hoogwaardige producten”, zegt Elshout.

Topvorm
De hoogglans bewerking van Schuon steekt met kop en schouders boven de markt uit.

Deutsche Gründlichkeit
Het partnerschap met Schuon bestaat inmiddels al 10 jaar en heeft ervoor gezorgd dat de slagvaardigheid van Topvorm optimaal is. Dat heeft alles te maken met de manier waarop er in Duitsland gewerkt wordt. “Schuon heeft het machinepark tiptop voor elkaar. Haar oppervlaktebehandeling is grenzeloos goed. De hoogglans bewerking steekt met kop en schouders boven de markt uit. Tevens zijn ze meester in het produceren van maatwerk en waren zij de eerste die kantenverlijming toepasten middels een diode-laser. Zij introduceerden als eerste fronten met een laserkantbelijming en hebben derhalve een enorme expertise op weten te bouwen.”

Innovatie staat bij MS-Schuon hoog in het vaandel. Met een in 2015 in gebruik genomen nieuwe productiestraat waarborgt men de hoge kwaliteit. Elshout: “Dat geldt vooral voor de hoogglans acrylpanelen. Als we het hebben over innovatieve oplossingen, dan zijn ook de exclusieve en gepatenteerde panelen met glas en keramiek afwerking het noemen meer dan waard.”

Topvorm
Het pand van Schuon GmbH in Haiterbach, Duitsland.

Flexibiliteit en maatwerk
Topvorm Panelen wil op haar beurt weer een sterke partner zijn voor de klant. “Onze kracht ligt in het aangeboden maatwerk in combinatie met de aantallen die we kunnen produceren”, vervolgt Elshout zijn verhaal. “We produceren van één enkele deur tot en met hele grote series deuren. Dat maakt dat onze servicegraad hoog ligt. Een deur nabestellen in exact dezelfde uitvoering is hier geen probleem”, aldus Elshout. “We gaan graag een stap verder voor de klant, getuige ook onze naadloos ommantelde schuifdeuren die tot een hoogte van maar liefst 280 cm geleverd worden.”    

Tekst: Jan Mol  Beeld: Topvorm panelen/MS-Schuon Gmbh

Binnenwerk partners

Push to open SilentHardeman Maatwerk