Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Start-up Matude B.V. neemt activiteiten gevestigde naam in akoestiek Bruynzeel Multipanel International B.V. over.

matude-presentatieruimte-kopieren

1 oktober 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Matude B.V. uit Montfoort heeft de activiteiten van Bruynzeel Multipanel International B.V. (BMI) uit Zaandam overgenomen. Bruynzeel Multipanel is al jarenlang actief in de Nederlandse en Belgische markt met de productie en verkoop van haar geluidsabsorberende plaatmaterialen. Door de overname heeft Matude B.V. één van de breedste assortimenten geluidsabsorberend plaatmateriaal van Nederland en België.

De toenemende vraag naar akoestisch comfort in interieurs met de daarbij behorende technische advisering heeft 1,5 jaar geleden geresulteerd in het ontstaan van Matude B.V.. Haar kantoor en presentatieruimte  is gevestigd in Montfoort. Zij levert technisch hoogwaardig productadvies met de juiste geluidsabsorptie voor ieder interieur.

De sterke groei van het bedrijf en het aanslaan van haar unieke technische aanpak vroeg om een volgende stap; enerzijds het uitbreiden van het assortiment en anderzijds het betreden van de internationale markt.

Door deze overname worden de productiemogelijkheden voor maatwerk akoestische materialen uitgebreid door fabrieken in Frankrijk en Zwitserland. Daarnaast wordt haar expertise op het gebied van interieur akoestiek versterkt door de kennis en kunde van de medewerkers van Bruynzeel Multipanel. Het gehele assortiment van Bruynzeel Multipanel zal beschikbaar blijven.

Tot besluit

Matude B.V. is een jonge onderneming gevestigd te Montfoort. Zij levert akoestische materialen met gewaarborgde kwaliteit gekoppeld aan hoogwaardig technisch advies t.b.v. het verbeteren van de interieur akoestiek.

Matude B.V. Montfoort from Matude B.V. on Vimeo.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht