Platform voor de interieurbouwbranche
Spaarplan 2020 Baars & Bloemhoff gaat digitaal

Spaarplan 2020 Baars & Bloemhoff gaat digitaal

De grote spaaractie van Baars & Bloemhoff, die zoals altijd in het najaar wordt georganiseerd, is eigenlijk al bijna niet meer weg te denken van het jaarlijkse programma van de gerenommeerde groothandel. Het principe was, is en blijft heel simpel en is daardoor zeer toegankelijk: deelnemende klanten sparen vanaf 1 oktober – dit jaar als ze via de website bestellen – ‘punten’ voor mooie cadeaus én er worden bovendien 10 weken lang waanzinnige weekprijzen verloot.

“Om klanten het gemak van het online bestellen van materialen, te laten ervaren, hebben we het Spaarplan 2020 geheel in een digitaal jasje gestoken”, zegt Nina Klijs, marketeer bij Baars & Bloemhoff.

Dit jaar ontvang je als deelnemer aan het Spaarplan voor elke 100 euro die je op baars-bloemhoff.nl besteedt één gratis spaarpunt. Deze punten zijn vervolgens in de Baars & Bloemhoff cadeaushop te verzilveren voor mooie cadeau’s. “Digitalisering maakt een enorme vlucht en we zijn ons er meer dan ooit van bewust dat digitale tools het werk van onze klanten efficiënter kan maken”, zo vertelt Nina.

“Met het Spaarplan laten we dit jaar klanten op een feestelijke manier kennismaken met onze online omgeving, doordat ze bovenop het gemak dat ze zullen ervaren met handige tools – zoals het realtime zien van voorraadhoogtes en hoe laat een bestelling geleverd gaat worden – ook punten kunnen sparen. De afgelopen maanden hebben wij namelijk veel nieuwe handige functionaliteiten toegevoegd aan onze website en ook onze productinformatie is aanzienlijk verrijkt.”

Baars & Bloemhoff
Niet alleen het spaarprogramma heeft een update gekregen, ook door de befaamde weekprijzen waaide een frisse wind. “We gaan met de weekprijzen letterlijk live!”, vertelt Nina enthousiast. “De weekprijzen worden elke vrijdag door middel van een ‘Rad van Fortuin’ verloot. En dat doen we heel transparant, want we gaan dat live streamen. Hoe leuk is het dan voor alle klanten dat ze op die vrijdagmiddag – zo vlak voordat het weekend begint – met z’n allen de livestream aanzetten, misschien zelfs als onderdeel van de vrijdagmiddagborrel en dan ontdekken of ze tot de gelukkige winnaars behoren!”

Op het moment van schrijven van dit artikel is de exacte agenda nog niet helemaal bekend, maar zeker is wel dat de nieuwe trainer van Baars & Bloemhoff, Marcel van der Niet, ook een rol gaat spelen in de live shows. “We bouwen nu op onze locatie in Utrecht – we hebben het dan uiteraard over Broeinest UTR waar het trainingscentrum zich bevindt – een kleine studio waar we de show zullen presenteren en waar het Rad van Fortuin zal draaien!”

De prijzen zijn vooral uitstapjes waar je met al je collega’s van kunt genieten; variërend van Prison Island en een kart-arrangement in De Kartfabriek tot een training naar keuze in Broeinest UTR. Genoeg reden dus om mee te doen!

Schrijf je nu direct in via baars-bloemhoff.nl en je spaart vanaf de start op 1 oktober automatisch mee! Kijk voor meer informatie op www.baars-bloemhoff.nl. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.