Platform voor de interieurbouwbranche
Solid Surface als onderdeel van de core business

Solid Surface als onderdeel van de core business

Vanuit Bergeijk leveren zij de mooiste interieurs in het hele land. Opgericht in 1989 door Henk Bone, is Bone Interieurwerken een graag geziene partner voor iedereen die thuis een unieke keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer wenst. Ook zakelijk weet men de weg naar Bone Interieur te vinden.

De stijlen die door Bone geleverd worden strekken van klassiek tot modern. Henk Bone, directeur en eigenaar: “We bedienen de klant van ontwerp tot en met een totaal opgeleverd interieur. Met 25 jaar expertise en goed vakmanschap staan we voor een topproduct. Een speciale tak binnen onze organisatie is Bone Solid, een innovatieve onderneming met een heldere focus op Solid Surface. We verwerken daar de meest creatieve ideeën in Solid Surface van HI-MACS en Corian.

Solid Surface presentatiemeubel uitgevoerd in samenwerking met Bruns BV, inrichter van musea en tentoonstellingen. (Beeld: EU)

 

Een gouden combinatie

Het feit dat Bone stevige wortels heeft in de interieurbouw en zich daarnaast heeft gespecialiseerd in de verwerking van Solid Surface zorgt voor een gouden combinatie. “We realiseren totaalprojecten met HI-MACS en Corian. Om dat te kunnen doen hebben we geïnvesteerd in een machinepark, met onder andere twee 5-assige CNC-machines om vorm te geven aan HI-MACS en Corian”, schetst Bone.

“Voordat Corian en HI-MACS ingezet kunnen worden, moet er eerst een houten, dragende constructie komen. Daar komt Bone Interieurwerken in beeld. Zo ontstaat er door samenwerking een meubel dat onderhuids alle karakteristieken en eigenschappen heeft van een kwaliteitsconstructie, met daarop de schitterende Solid Surface afwerking, met zijn eigen unieke voordelen.”

Bone Solid neemt zowel kleine als grote opdrachten aan. 27 medewerkers zorgen ervoor dat orders tot in de puntjes worden verzorgd. “We hebben specialisten in dienst die al meer dan 10 jaar ervaring hebben met Solid Surface. Dat is voor de klant een garantie dat we weten waar we over praten. Daarnaast is Bone Solid lid van het Quality Network van Corian, goed voor een 10-jarige, aflopende garantie. Ook is Bone Solid lid van de Quality Club van HI-MACS, met voor de klant een aflopende garantie van 15 jaar op hetgeen er geproduceerd wordt.”

Detailopname wastafel aan boord van een jacht, gebouwd door Van der Valk Continental Yachts.
(Beeld: Foto de Bie)

 

Grote voordelen

Gevraagd naar de voordelen die Corian en HI-MACS bieden, antwoordt Bone: “Solid Surface is een zeer veelzijdig materiaal met hele mooie eigenschappen. Het is 3D vervormbaar, waardoor we tegemoet kunnen komen aan de ontwerpwensen van de klant. Toepassing voor dit materiaal vinden we in de keuken, de badkamer en de woonkamer. In de zakelijke wereld zien we Solid Surface terug bij kantoren, maritieme projecten, scholen, musea, horeca en de gezondheidszorg. De hygiënische eigenschappen van het materiaal zijn uitmuntend, reiniging is zeer eenvoudig. Ook zijn reparaties aan het materiaal goed uit te voeren en nagenoeg onzichtbaar.”

Bone Interieurwerken en Bone Solid blijven innoveren en investeren. “Bij Bone Solid zien we het als onze missie om expert te zijn en te blijven in de verwerking van Corian en HI-MACS. Wij willen graag samenwerken met bedrijven die ook gaan voor de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren”, zegt Bone tot besluit.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.