Platform voor de interieurbouwbranche
Sneller produceren en kosten besparen dankzij nieuwe software

Sneller produceren en kosten besparen dankzij nieuwe software

Al meer dan 25 jaar biedt het Belgische CBA softwareoplossingen voor diverse branches. Speciaal voor de interieurbouw is CABINET VISION op de markt. Een pakket met veel voordelen voor de echte professional: van ontwerp tot productie.

Begin met het basispakket en vul de andere modules zelf aan.

CBA streeft er altijd naar een antwoord te hebben op de nieuwe uitdagingen die zich binnen de sector aandienen. CABINET VISION is dat antwoord waarbij alle fabrikanten binnen de interieurbouw hun sterke punten kunnen benadrukken. Dankzij een volledig geïntegreerd CAD/CAM meubelontwerp- en productiesoftwarepakket kan de gebruiker creëren wat hij of zij wil. Op elk gewenst moment. Denk daarbij aan het ontwerpen en produceren van meubels, kasten en diverse andere inrichtingen. 

Tijd is geld

Wie kiest voor CABINET VISION, kiest voor diverse essentiële voordelen. Het pakket zorgt voor betrouwbare ontwerpen, het verminderen van tijdrovende processen en maakt complexe zaken eenvoudig. De bekende uitspraak ‘Tijd is geld’ geldt zeker binnen de interieurbouw. Wie sneller produceert, bespaart tijd en ziet de kosten dalen. Dit is mogelijk dankzij de visuele en gebruiksvriendelijke configuratiewizard van CBA. Zo worden de kosten in elke fase van de ontwerp- en fabricageprocessen geminimaliseerd en gaat de winstgevendheid omhoog. 

Dankzij een volledig geïntegreerd CAD/CAM meubelontwerp- en productiesoftwarepakket kan de gebruiker creëren wat hij of zij wil.

Voordelen

Dit softwarepakket staat toe snel en eenvoudig alle soorten meubelen en interieurinrichtingen digitaal uit te tekenen. Dankzij de modelleringstechniek is het mogelijk in no time fotorealistische 3D-beelden op het scherm te creëren. Wie over de juiste technologie beschikt, zal meer projecten verkopen omdat de klanten professionele weergaven en presentaties te zien krijgen. Door slimmer te produceren, verbetert tevens de communicatie. Zowel bij het ontwerpen aan klanten en prospecten als bij de productie. 

Oplossing op maat

Het is goed om te weten dat de aankoop van CABINET VISION maatwerk is. De gebruiker kiest zelf de benodigde functies uit en kan de software in later stadium altijd verder uitbreiden. Begin met het basispakket en vul de andere modules zelf aan om uiteindelijk het maximale er uit te halen. Voor het ontwerpen van het basismeubilair kiest de ontwerper bijvoorbeeld voor de modules Core Cabinets of Core Closets. 

Wie belangstelling heeft kan online de demoversie van CABINET VISION aanvragen om zelf te ervaren hoeveel winst er qua tijd en geld mogelijk is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.