Platform voor de interieurbouwbranche
Snel en doelbewust inspelen op wensen van de consument

Snel en doelbewust inspelen op wensen van de consument

Meubelbeslag, kranen, spoelbakken, verlichting, knoppen en grepen. Riga Handelshuyz is een industrieel toeleverancier voor interieur-, keuken- en meubelbouw met oog voor de markt en alle nieuwe ontwikkelingen. Van kleine tot grote bestellingen. “Wij leveren als groothandel precies in hoeveelheden zoals de interieurbouwer het wenst”, aldus eigenaar Richard Wever.

Het aanbod van Riga is in de loop der jaren zorgvuldig samengesteld en gericht op zowel het midden als hogere marktsegment. Richard : “Zeker op het gebied van decoratief beslag, zijn wij een gesprekspartner. Niet alleen voor alle soorten interieurbouwers, maar ook voor andere groepen. Denk bijvoorbeeld aan architecten. Juist zij willen weten wat er speelt; wat de laatste ontwikkelingen zijn en zijn daarom graag goed en up-to-date geïnformeerd.”

Een goed voorbeeld van een exclusief product dat bij Riga Handelshuyz verkrijgbaar is, is beslag van het merk JOLIE. Specifiek architecturaal design gemaakt van massief messing en handgegoten in zandmallen.  “Zeker bij het ontwerp van hotels is het voor architecten en interieurbouwers goed te weten wat het aanbod is. Juist daar zijn moderne vormen en design, maar ook hedendaagse kleuren gewenst. Het beslag van JOLIE is een exclusief merk en een meerwaarde voor ieder interieur.”

Maar Riga biedt meer. Niet alleen een compleet programma van decoratief beslag, maar ook in led verlichting heeft Riga Handelshuysz een bijzonder aanbod in zwarte armaturen. Waarom de keuze voor deze kleur? Zwart is op dit moment trendy.

“Veel kasten zijn in het zwart gemaakt. Daardoor zijn deze armaturen niet zichtbaar, alleen op het moment dat het licht wordt aangemaakt. Dat is wat de consument van nu graag wil en daar spelen wij graag op in. Overigens zit zowel op deze armaturen als op alle andere producten die Riga verkoopt een fabrieksgarantie.”

Inspelen op wensen van de consument en trends in de markt zijn aspecten die volgens Richard van groot belang zijn. “Wij willen snel en doelbewust schakelen, goed luisteren naar de klant en de markt. Daarom is Riga Handelshuyz ook een platte organisatie. Wij kunnen snel reageren bij vragen en direct een beslissing nemen. Dat kost minder tijd en dus ook minder geld.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.