Platform voor de interieurbouwbranche
Smartcube van Ostermann | Vierkant. Praktisch. Smart.

Smartcube van Ostermann | Vierkant. Praktisch. Smart.

Flexibele meubelschapsystemen, die zich aanpassen aan het ruimtelijke design, zijn de nieuwe trend in de meubelindustrie. Met de Smartcube levert Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer de perfecte basis om de trend uit te voeren met de creativiteit die typisch is voor de interieurbouw.

De Ostermann Smartcube is een flexibel meubelschapsysteem gemaakt van vierkante aluminium buizen. Het bestaat uit 2 zijkanten en 4 verbindingsprofielen, die tot een rechthoek geschroefd worden. Door de vormgeving met bodem en/of achterwand en zijdelen kan de Smartcube gebruikt worden als een flexibel meubelschapsysteem voor in de woonkamer, keuken, of op kantoor. Hij is leverbaar in een trendy matte uitvoering in zowel inox als zwart.

2 hoogtes, 3 lengtes

De Ostermann Smartcube is in 2 hoogtes en 3 lengtes leverbaar. De vulling voor de bodem en de opdek kan individueel vormgegeven worden. Hier kunnen met decoratieve plaatmaterialen, innovatieve design oppervlakken, echt hout plaatmateriaal of glas unieke designstukken gecreëerd.

Verkrijgbaar als complete set

De complete set bestaat uit 2 x 4 profielen voor de zijdelen, die voorgemonteerd zijn en 4 profielen met de bijbehorende schroeven en afdekkappen, die niet voorgemonteerd geleverd worden. Voor het berekenen van de maat van de inlegbodem geldt: buitenmaat (breedte en diepte) – 37,5 mm.

Alle onderdelen ook los verkrijgbaar

Voor bijzonder creatieve oplossingen zijn de verbindingsprofielen en hoekstukken van de Smartcube uiteraard ook los te verkrijgen. Er zijn profielen met ligger, profielen met 2 liggers, profielen zonder ligger, alsook speciale schuifdeurprofielen leverbaar. Verschillende soorten hoekstukken zorgen voor veel creatieve speelruimte bij het vormgeven.

Alle informatie over de Ostermann Smartcube vindt men onder het zoekbegrip „Smartcube2019“ op de Ostermann-website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.