Platform voor de interieurbouwbranche
Slimme opbergoplossingen voor meer ruimte en gebruiksgemak

Slimme opbergoplossingen voor meer ruimte en gebruiksgemak

Altijd op zoek naar efficiënte invulling!

Onze woonruimte wordt kleiner én duurder. Een evolutie waar Van Hoecke, expert in meubelbeslag, al jaren op inzet met z’n innovatieve technologieën en ingenieuze opbergoplossingen zoals de SPACE TOWER en SPACE STEP.

SPACE TOWER is dé opbergkampioen

Iedereen droomt van een voorraadkast met een record aan opbergplaats zonder dat je kostbare ruimte verliest. De SPACE TOWER is het ideale antwoord. Deze heeft z’n voordelen al eerder bewezen: maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Niet enkel is de voorraad makkelijk bereikbaar, ze is individueel aan te passen aan ieders persoonlijke behoeften en gezinssituatie. Met de SPACE TOWER toont Van Hoecke hoe de beschikbare oppervlakte thuis zo efficiënt mogelijk kan worden benut.

Handig dat veilige trapje!

Je trekt de voorraad dus simpelweg lade per lade naar je toe. Want, hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht. Door de SPACE TOWER in te richten met extra brede lades, creëer je bovendien nog meer opbergruimte. Wist u dat u 15% aan opbergruimte wint door voor één brede lade te kiezen in plaats van twee kleine lades?

SPACE STEP haalt het meeste uit je beschikbare ruimte

Blum is al jaren kampioen op het gebied van gebruiksgemak en ruimtegebruik. Met de SPACE STEP twee vliegen in één klap: met hun lade in de sokkel creëren ze extra opbergruimte én dankzij het handige opstapje krijgt u gemakkelijk toegang tot hoger gelegen kasten. De SPACE STEP kan dankzij zijn dubbele functie in iedere woonruimte ingezet worden om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Heeft u een hoger plafond, dan kunt u ook naar boven kijken om extra hoge kasten of bovenkasten te plaatsen. Dankzij het handige trapje zijn deze immers eenvoudig bereikbaar.

En ook hier geldt: laten we het voor de kinderen in huis ook zo praktisch mogelijk oplossen.

Deze oplossing zorgt er ook voor dat de allerkleinsten op een veilige manier werkbladen, spoelbakken of wastafels kunnen bereiken. Het veiligheidssysteem blokkeert het trapje al bij een belasting vanaf 8 kg zodat het een goede steun kan geven.

In combinatie met SERVO-DRIVE, de elektrische openingsondersteuning, of TIP-ON BLUMOTION open je de lade met een kleine tik tegen het front. De bekende BLUMOTION sluittechniek zorgt dan weer voor een zachte demping bij het sluiten van de lade.

Spoelbaklade voor de laatste ‘vergeten’ ruimte

Op zoek naar nog meer opbergruimte? Kijk eens onder de spoelbak. Daar is nog heel wat kastruimte beschikbaar die vaak vergeten of niet volledig benut wordt. De spoelbakoplossingen van Blum helpen om deze opbergruimte optimaal te benutten. De spoelbak- en sifonlade creëert extra ruimte naast de spoelbak. Ideaal voor het opbergen van vaak gebruikte voorwerpen zoals sponzen of afwasmiddel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.