Platform voor de interieurbouwbranche
SIZE28 – plaatmateriaal met een maatje meer

SIZE28 – plaatmateriaal met een maatje meer

Zoek jij kwalitatief, dik plaatmateriaal dat geschikt is voor het maken van tafelbladen voor een hospitality interieur, werkbladen voor een kantoorproject of stijlvolle legplanken voor een open, maatwerk kast? Dan is het SIZE28 programma van DecoLegno iets voor jou! Een programma decoratief plaatmateriaal, dat bestaat uit 26 Cleaf texturen die uit voorraad leverbaar zijn in een plaatdikte van 28mm. Structuren die onder andere onderdeel uitmaken van dit programma zijn de Concreta, Pembroke, Penelope, PrimoFiore, Sable, Seta, Sherwood en Talco. Spraakmakende decors die een natuurgetrouwe beleving geven van hout, beton, marmer, leer en linnen.

Efficiënte oplossingen voor kantoor- en hospitality

In de ontwikkeling van interieurconcepten voor de hospitality branche is tijdsdruk vaak een factor. Als interieurarchitect of -ontwerper ben je daarom op zoek naar efficiënte oplossingen die passen in het creatieve concept, en niets afdoen aan de kwaliteit. Het SIZE28 programma van DecoLegno biedt uitkomst. Deze collectie plaatmateriaal met een dikte van 28mm kan snel verwerkt worden tot schrijftafel voor een hotelkamer, bistrotafel voor het restaurant of een ombouw voor het buffet of de receptiebalie.

Voor een kantoorinterieur ligt het vaak voor de hand om te kiezen voor standaard oplossingen voor de werkplekken. De uitstraling hiervan heeft veel invloed op de look & feel van het kantoor. Dus waarom niet kiezen voor een werkblad dat bijdraagt aan de beoogde sfeer? Verwerk het 28mm dikke plaatmateriaal tot bureau, vergadertafel, stijlvolle boekenkast in een boardroom of receptiebalie. Ben je nieuwsgierig geworden? Bestel dan je gratis stalen via DECOLEGNO.NL.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.