Platform voor de interieurbouwbranche
Sigma Coatings en Repair Care bundelen de krachten

Sigma Coatings en Repair Care bundelen de krachten

Repair Care en Sigma Coatings (PPG) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarmee de houtreparatieproducten van Repair Care vanaf medio april in de Sigma Service Centers (SSC’s) beschikbaar zullen zijn. Met de overeenkomst zetten zowel Sigma Coatings als Repair Care een grote stap om hun leidende positie in de Nederlandse markt verder uit te breiden.

Op 30 januari jl. hebben de partijen de samenwerkingsovereenkomst gesloten. In het akkoord zijn onder andere distributieafspraken gemaakt. Hierdoor ligt het productassortiment van Repair Care vanaf medio april bij de eerste SSC’s in het schap. In mei zullen alle filialen zijn ingericht met Repair Care, naast de assortimenten van Sigma Flexidur en ProGold.

Een ander onderdeel van de overeenkomst is dat de houtreparatieproducten van Repair Care opgenomen worden in de verfadviezen van Sigma Coatings.

“Repair Care is de organisatie bij uitstek die ons met houtrenovatie kan helpen om onze leidinggevende positie in de Nederlandse verfmarkt met onze merken Sigma Coatings en ProGold nog te versterken. Deze overeenkomst is hiervoor een wezenlijke stap”, aldus Paul Verheul, Sales Manager bij Sigma Coatings.

Aldo Luinge, Commercieel Manager Repair Care: “Bij Repair Care streven we naar dezelfde hoge kwaliteit als bij PPG, het moederbedrijf van Sigma Coatings. En ook hun visie op duurzaamheid sluit aan op die van ons. De samenwerking is dan ook niet meer dan logisch. Hiermee bieden we onze klanten niet alleen een nog betere verkrijgbaarheid, maar ook de kwaliteit die onze klanten gewend zijn”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.