Platform voor de interieurbouwbranche
Sfeer in keuken opbouwen op basis van horecagedachte
Marc Smulders en Rein Rambaldo. “Alles transformeert soepeltjes naar het ritme van de dag.”

Sfeer in keuken opbouwen op basis van horecagedachte

Het gebeurt niet vaak dat een écht revolutionair concept het leven ziet in keukenland. Maar dan ook écht revolutionair! Niet zomaar een ‘gewone innovatie of noviteit’. De keukens van OCTA® zijn het ultieme bewijs. Het concept zorgt sinds kort voor een totaal nieuwe beleving en biedt een volledig andere benadering van de keuken. Dat belooft wat voor het jaar 2021.

De prachtig ingebouwde champagnekoeler.

Het concept is van de hand van de ultieme dwarsdenkers Marc Smulders en Rein Rambaldo in samenwerking met Mereno. Ben van Elk, verantwoordelijk voor de marketing bij Dekker Zevenhuizen is ook razend enthousiast. “Eigenlijk hoef je hier niets over te zeggen. Het beeld spreekt voor zich. Ik was meteen ‘verliefd’ toen ik hiermee kennismaakte.” En dan met een glimlach: “Op dit prachtige revolutionaire keukenconcept passen de werkbladmaterialen van Dekker zoals Cambria, Topcore en Fenix perfect.”

Wie wil deze keuken niet?

Maar even terug naar de start van de ontwikkelingen van dit concept: Smulders en Rambaldo vonden elkaar in hun ambitie om écht iets nieuws te willen ontwikkelen. Beiden zijn fervent reizigers en halen hun inspiratie uit verre culturen en zonnige paradijzen. “Ook voor OCTA M en OCTA R hebben we geput uit onze rijke ervaringen en culturele escapades. Zo is OCTA® samengesteld als zelfvoorzienend eiland, de bakermat. Het nieuwe keukenleven speelt zich in en om de verschillende faciliteiten en emoties af. Het leven rond het eiland is 24 uur per dag een experience.”    

Exclusieve keukens

OCTA® richt zich nadrukkelijk niet op de doorsnee consument. Voor hen is er genoeg keuze. De exclusieve keukens van OCTA® echter zijn voor mensen met lef die kwaliteit en design op waarde weten te beoordelen. Het gaat om mensen die weten dat de beste ontwerpen een perfecte symbiose zijn van exclusiviteit en experience. “De twee keukens die we speciaal voor OCTA® hebben ontworpen hebben allebei een highlevel horecagedachte als uitgangspunt. De flexibele elementen transformeren soepeltjes naar het ritme van de dag”, aldus Smulders en Rambaldo. 

Ze zetten het een en ander op een rijtje. “We noemen het twee stijlen, één gedachte. We hebben het hier namelijk over een niet-traditionele keuken, een keuken waar élke maaltijd bereid kan worden en een zekere sfeer en gezelligheid die is gebaseerd op de horecagedachte. Verder zijn er flexibele aanpasbare elementen, waardoor iedereen de ontmoetingsplek – de keuken – naar eigen smaak kan inrichten. Kortom, het is een ruimte waar men flexibel leeft.”

Marc Smulders is eigenaar van Top Keukens Lisse en 30 jaar succesvol met keukens in het hogere segment. Rein Rambaldo is eigenaar van de Horecafabriek en geniet bekendheid vanwege de gewaagde ontwerpen van onder andere Restaurant Mama Kelly in Den Haag en Amsterdam en Goud in Rotterdam. OCTA® is exclusief verkrijgbaar bij Top Keukens Lisse.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.