Platform voor de interieurbouwbranche
Schuifdeuren voor elke toepassing

Schuifdeuren voor elke toepassing

Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer het volledige Hettich assortiment aan beslag voor meubelschuifdeuren bestellen.

TopLine, SlideLine, WingLine, Vertico … Ostermann biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer het complete Hettich assortiment van beslag voor meubelschuifdeuren aan. En dat met de kenmerkende Ostermann service: deskundig advies door professionals en snelle, betrouwbare levering. Met de verschillende systemen creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer chique en praktische schuifdeuroplossingen in de bad-, slaap- en woonkamer, alsook voor de kantoor- en projectinrichting. De experts van Ostermann geven advies welk systeem voor welke toepassing uitermate geschikt is.

Voorliggend of inliggend?

Voorliggende meubelschuifdeuren staan voor trendy, puristisch/ minimalistisch design. Als men voor een meubel staat en er naar kijkt, dan worden de zijwanden van de kast, de opdek en de bodem door het front afgedekt. Bij een inliggende deurpositie zijn de zijwanden van de kast, het opdek en de bodem zichtbaar en vormen onderscheidende designelementen.

Bovenlopende systemen

Bovenlopende schuifdeuren worden door een ophangprofiel aan het dek van het meubel gedragen. De geleiding aan de bodem zorgt voor goede loopeigenschappen. Bovenlopende systeem zijn beter geschikt voor gebruik met zware deuren. Bovendien zijn er verschillende producten afgestemd op het deurgewicht en de inbouwsituatie verkrijgbaar Voor meubelschuifdeuren met inliggende deurpositie zijn de systemen TopLine 110 en 25/27, alsook TopLine 1 verkrijgbaar. Schuifdeuren met voorliggende deurpositie zijn met de systemen TopLine M of de nieuwe TopLine L en TopLine XL eenvoudig te realiseren. De automatische terugloop van het openingssysteem zorgt dat de deur veilig open blijft. De in het loopprofiel aangebrachte sluitingsdemping zorgt voor een comfortabele sluiting.

Onderlopende systemen

Onderlopende systemen rusten aan de onderkant op de wielen. Het systeem krijgt de stabiliteit door de bovengeleiding. Ze zijn ideaal voor een eenvoudige kastconstructie en voor deuren met een laag gewicht. Erg gewild in de keuken-, meubel- en interieurbouwer is het onderlopende schuifdeursysteem SlideLine. Het kan zowel met een in- alsook met een voorliggende deurpositie toegepast worden. De variant SlideLine M biedt uitermate veel ontwerpmogelijkheden: het veelzijdige systeem is geschikt voor kastwanden, meubelschapsystemen, keukenbovenkasten ofkantoorkasten met houten of glazen deuren of aluminium kaders en er zijn passende profielen voor verschillende bodemdiktes. Voor kantoormeubels heeft het SlideLine 55 Plus systeem zich bewezen. Voor een eenvoudige, inliggende deurpositie is het onderlopende systeem SlideLine 56 uitermate geschikt.

Verticaal lopende schuifdeuren

Met verticaal lopende schuifdeuren kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bijzondere designhighlights creëren. Zo brengt de keuken-, meubel en interieurbouwer met het verticale schuifdeursysteem met één deur VerticoMono creatieve en functionele accenten in een keuken of een compleet interieur aan. De deur, met een maximaal deurgewicht tot 15 kg, loopt in een inliggend aluminiumprofiel en kan verticaal geopend en gesloten worden. Met het één-baans schuifdeursysteem VerticoSynchro kan men twee deuren tegelijkertijd bewegen.

Alles van één leverancier!

Met de bekende snelle leverservice voor artikelen uit voorraad levert Ostermann niet alleen meubelbeslag, maar ook vrijwel alle artikelen voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw – alles van één leverancier. Via de Online-Shop heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer op elk gewenst moment, 24/ 7 toegang tot het complete assortiment. Voorraadartikelen voor 16.00 uur besteld, worden normaal gesproken de volgende werkdag geleverd.

Meer informatie over de schuifdeuren voor meubels bij Ostermann vindt men via het zoekbegrip „#Schuifdeuren“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.