Platform voor de interieurbouwbranche
Schroeven in MDF zonder te splijten
Dynaplus MDF schroef.

Schroeven in MDF zonder te splijten

De wintertijd komt er weer bijna aan, de tijd om weer binnen aan de slag te gaan! Een nachtkastje nodig? Of, plannen voor een radiatorombouw of zijn de keukendeurtjes toe aan vervanging? De mogelijkheden houden pas op bij je inspiratie. Voor het werken met MDF hebben we de Dynaplus MDF-schroef ontwikkeld. 

Dynaplus® MDF-schroeven zijn met de unieke diamond-point speciaal ontwikkeld voor gebruik in plaatmaterialen zoals MDF-, multi- en spaanplaat, die gevoelig zijn voor splijten en barsten.

De karakteristieke driehoekvormige boorpunt aan de schroef zorgt voor maximale boorcapaciteit met behoud van een hoge uittrekwaarde voor het maken van een stevige verbinding. Je kunt hierdoor zonder voor te hoeven boren, in de kopse kant van het plaatmateriaal schroeven. Dit kan zonder het materiaal te splijten en lelijke verdikkingen aan de zijkant van het plaatmateriaal te krijgen.

De kleine 75°-platkop met scherpe freesribben zorgt voor een strakke afwerking van het schroefgat en de diepe TX-15 aandrijving voor een optimale krachtoverbrenging van de bit op de schroef. Net boven de schroefdraad zit een zogenaamde wokkel. Deze maakt wat ruimte voor de iets dikkere schacht van de schroef en zorgt dat de bovenste plaat goed wordt aangetrokken op de onderliggende plaat. Kortom; het zijn topschroeven met alle kwaliteiten voor interieurbouwers en meubelmakers die zonder voorboren, zonder splijten én zonder verdikkingen in het plaatmateriaal kwalitatief hoogwaardige en stevige meubels willen maken.

Dynapluspunten: 

– Diamond point: voorkomt het splijten van het hout;

– Freesribben: voor een mooie afwerking;

– Speciale wokkel: voor een stevige verbinding;

– Inschroeven op de kopse kant: zonder verdikking of scheurvorming;

– Voorboren niet nodig;

– Hoge uitrekwaarde.

HAL 6 – STAND 6514  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.