Platform voor de interieurbouwbranche
Samenwerking centraal bij de ‘King Of Colours’
De verpakkingen van Rubio Monocoat.

Samenwerking centraal bij de ‘King Of Colours’

‘We nemen graag nieuwe uitdagingen aan’

“HoutPro+ was geweldig”, zo zegt Sjoerd Bos, vestigingsleider van Rubio Monocoat Nederland, enthousiast. “De gesprekken waren prettig en goed en er was oprechte interesse in onze producten.”

Voor Rubio Monocoat stond samenwerking centraal op de vakbeurs. Bos: “Zo stond ProWood Nederland bij ons op de stand met haar gevelbekleding, om de toepassing van WoodCream in de praktijk te laten zien. Daarnaast heeft DVB Design uit Lier voor ons een mooie fruitschaal en broodplank gemaakt. Hiermee konden wij zichtbaar mee maken dat onze olie Fit for Food is.” 

Deze Rubio Monocoat olie was ook op de bar en de tafel in de stand aangebracht. “Zo konden wij de verwerking nog een keer doornemen, voor bestaande en nieuwe klanten. De plankjes Vuren, Grenen en Populier die behandeld werden met ons Pre-Aging product werden beschikbaar gesteld door de Zutphense Houthandel.”

De Fit for Food broodplank, gemaakt door DVB Design uit Lier.

Een derde samenwerking ontstond op de beurs zelf. “We kregen redelijk vaak de vraag of we de look van Amerikaans noten na konden maken op eiken. Onze buurman Houthandel Blok gaf ons Amerikaans noten ter vergelijking. Tijdens de beurs hebben we geprobeerd deze met onze kleuren zoveel mogelijk na te bootsen en dat is gelukt! Op de Socials zullen we binnenkort delen hoe onze klanten dat ook zelf kunnen doen. We nemen graag nieuwe uitdagingen aan, want we noemen onszelf niet voor niets ‘King of Colours’. Dus, kom maar op!”

Uiteraard ging het op HoutPro+ ook om de bezoekers en het persoonlijke contact. “Velen kenden ons al. Zij kwamen langs met specifieke vragen over onze samenwerking. We hebben echter ook zeker 10% nieuwe mensen leren kennen. Voor ons waren woensdag en donderdag de beste dagen. De beurs werd duidelijk heel goed bezocht.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.