Platform voor de interieurbouwbranche
SABA lanceert lijm- en kitassortiment zonder gevaarsymbolen

SABA lanceert lijm- en kitassortiment zonder gevaarsymbolen

SABA introduceert ‘a sustainable bond’. ‘A sustainable bond’ helpt klanten bij het identificeren van lijmen en kitten die, zonder kwaliteit in te leveren, minder belastend zijn voor mens en milieu. Met verantwoorde producten die voldoen aan specifieke eisen op het gebied van hechting, sterkte en verdraagzaamheid, biedt SABA een antwoord op de groeiende vraag naar duurzamere en veiligere lijmen en kitten.

SABA is al jarenlang toonaangevend in de ontwikkeling en productie van lijmen en kitten voor de bouw en transportindustrie. Met ‘a sustainable bond’ lanceren ze een uitzonderlijke productrange, vrij van gevaarsymbolen en veilig te verwerken.

Kijk voor meer informatie op www.sustainable-bond.com.

Vriendelijker voor mens én milieu

Lijmen en kitten worden in ondenkbaar veel producten verwerkt en hebben daarom een grote impact op de wereld. Met het ‘a sustainable bond’-label wil SABA het klanten gemakkelijker maken om te kiezen voor een duurzamer en veiliger alternatief.


Groene ontwikkeling en duurzame verbetering

SABA lijm- en kitspecialisten zijn elke dag met duurzaamheid bezig. Hierbij streven ze naar een zo laag mogelijke milieubelasting, zowel in het productieproces als bij de eindklant. De balans tussen mens, milieu én resultaat staat daarbij altijd centraal.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.