Platform voor de interieurbouwbranche
Saamhorigheid op de beursvloer: de basis voor succes!
De stand van Baars & Bloemhoff op HoutPro+.

Saamhorigheid op de beursvloer: de basis voor succes!

De introductie van duurzame nieuwkomer Saviola was een succes op de HoutPro+. We hebben het over 100% gerecycled spaanplaat met prachtig voelbare decoren. Baars & Bloemhoff bezette dit jaar niet één maar twee posities op de vakbeurs in de Brabanthallen. Op de Maatwerk Awards expo zagen we de trotse winnaars van 2020 en de nieuwste talenten van het Hout- en Meubileringscollege. Sales Manager Henny Woons blikt terug op een week vol saamhorigheid.

”Het is heerlijk om terug te kijken op een geslaagde beurs. De mensen hadden er echt zin in, de opkomst was top en de vibe positief. We waren het middelpunt van hal 5 en de bezoekers wisten ons goed te vinden. Ze kwamen alleen of met hun hele team en ook de vakscholen waren goed vertegenwoordigd. De gesprekken met onze klanten hadden echt inhoud. Niet alleen over de producten, maar ook over duurzaamheid, de Maatwerk Awards en het tekort aan goede vakmensen.”

De Maatwerk Awards, meer dan mooi maatwerk.

Duurzame nieuwkomer(s)

“De introductie van onze duurzame nieuwkomer Saviola werd zeer positief ontvangen. Denk daarbij aan de structuren, de uitstraling en het duurzaamheidsaspect. Ook Infinite Wood kwam goed onder de aandacht. Dus: fineer gemaakt uit echt hout, maar niet uit de echte houtsoort. Dat materiaal moet je echt zien en voelen.”

Maatwerk Awards, meer dan mooi maatwerk

“In de entreehal was de Maatwerk Awards expo gepositioneerd. Hier zag je de winnaars van de editie van 2020 aangevuld met talenten van de toekomst. Er werd gretig gestemd op de werkstukken. Ties de Vos kwam met zijn creatie ‘Het Begin’ als winnaar uit de bus.”

“De Maatwerk Awards gaan over meer dan het bieden van een podium aan de makers”, vervolgt Henny. “Samen met de makers van nu, willen we de branche aantrekkelijk maken voor de interieurbouwers van de toekomst. Als onderdeel van de branche herkennen we het probleem van een tekort aan vakmensen en denken we mee in oplossingen.”

Ties de Vos wint Talent Award met ’Het Begin’.

Op naar de volgende!

“Als ik terugdenk aan de beurs, dan komt er maar een woord bij me op: coöperatief”, sluit Henny af. “Samen op de beursvloer laten zien dat er een grote wil is om iets moois tot stand te brengen. Op naar de volgende!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.