Platform voor de interieurbouwbranche
Rubio® Monocoat Oil Plus 2C | Personaliseer, kleur en bescherm!

Rubio® Monocoat Oil Plus 2C | Personaliseer, kleur en bescherm!

Op zoek naar een houtbehandeling die uw hout kan beschermen én kleuren? Probeer dan zeker Rubio Monocoat Oil Plus 2C! Rubio Monocoat Oil Plus 2C is een houtbehandeling die vrijwel alle houtsoorten kleurt en beschermt, in elke vorm mogelijk: teakhouten meubelen, een eikenhout parket, een trap in Douglas hout of vrijwel eender welk hardhout. Onze olie beschermt en kleurt het hout in één enkele laag, terwijl de natuurlijke uitstraling gerespecteerd wordt.

De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure houtbescherming, zelfs bij badkamers en keukens. De functie van Rubio Monocoat Oil Plus 2C beperkt zich dus niet enkel tot een houtolie, het is ook een kleurolie, meubelolie en parketolie. Rubio Monocoat Oil Plus 2C is beschikbaar in meer dan 50 kleuren; hierdoor is Rubio Monocoat dan ook de ‘King of Colours’!

0% VOS

Bij Rubio Monocoat staat de klant centraal. We vinden het belangrijk dat zowel de installateur van de geoliede vloer als de eindgebruiker zeker zijn van een veilig product aangaande emissies. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding
bevat Rubio Monocoat olie 0% VOS (Volatiele Organische Stoffen), en geen water of solventen. Hierdoor sleepten we het Eurofins Indoor Air Comfort Gold label in de wacht. Dit overkoepelende label impliceert de naleving van o.a. het A+ label, M1, BREEAM, en zo veel meer. Het label omvat tevens jaarlijkse interne kwaliteitscontroles op onze productieprocessen zodat we ook hier met zekerheid kunnen garanderen dat we klaar zijn voor wat de toekomst zal brengen omtrent emissie-reglementeringen.

‘Fit for Food’ label

Rubio Monocoat scoort niet alleen goed op het vlak van de invloed van onze producten op de kwaliteit van de binnenomgeving. Testen hebben aangetoond dat Rubio Monocoat olie ook perfect gebruikt kan worden voor het behandelen van speelgoed. En ook voor projecten waar specifieke vereisten inzake brandveiligheid gelden, heeft Rubio Monocoat een oplossing.

De recente toevoeging van het ‘Fit for Food’ label zorgt ervoor dat Rubio Monocoat Oil Plus 2C nu ook gebruikt kan worden om hout te behandelen dat in contact komt met voedsel. Door het behalen van de voedselcontactnorm of ‘Food Contact Compliance’ kunnen we garanderen dat snijplanken, keuken- en tafelbladen enz. die behandeld zijn met Rubio Monocoat Oil Plus 2C ook veilig zijn voor huishoudelijk gebruik.

Vandaag de dag wordt het testen van producten die in contact komen met voedsel steeds vaker als een noodzaak gezien vanwege wettelijke vereisten of eisen van de markt. Ook zien we dat het ‘Fit for Food’ label voor veel projecten steeds meer een aanbeveling wordt; een aanbeveling waarop Rubio Monocoat nu ook kan op inspelen!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.