Platform voor de interieurbouwbranche
Rood is de kleur van…

Rood is de kleur van…

Kleur is een belangrijke trend in de wereld van interieur en meubelontwerp. Nog nooit hebben we zoveel kleur gezien in horeca-, retail-, kantoor-, maar ook particuliere interieurs.

Met kleur kun je de sfeer beïnvloeden, maar ook ruimtelijke effecten creëren. Zo heeft onderzoek aangetoond dat de kleur rood energie geeft. Het is een krachtige, vrolijke kleur die warmte uitstraalt. DecoLegno lanceert de collectie Ovatta. Decoratief plaatmateriaal in 23 eigentijdse unikleuren waaronder een aantal mooie roodtinten.

Helder en rustgevend blauw

DecoLegno lanceert een collectie eigentijdse unikleuren in structuur Ovatta. Dit decoratieve plaatmateriaal voelt fluweelzacht aan en heeft een matte optiek. De oogverblindende Horseshoe Bend in Arizona inspireerde voor het palet van bordeaux tot rood en van perzikroze tot terra. Gebruik ze voor een kleuraccent in een ontwerp, of stel een mooi kleurverloop samen. Maar combineer ze vooral ook met de andere structuren uit de collectie van DecoLegno.

Bekijk de kleuren op DECOLEGNO.NL en haak met de collectie Ovatta in op de tendens naar meer kleur in interieurontwerp en maatwerk meubelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.