Platform voor de interieurbouwbranche
Producten

Rollen en wielen voor flexibel werken

Bij Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een veelvoud aan rollen en wielen, geschikt voor elke toepassing. Hier afgebeeld: Design-meubelrol, belastbaarheid 40 – 50 kg.

4 januari 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Ten tijde van thuiswerken en flexibele werkplekken wordt de werkplek steeds mobieler. Ook in de werkplaats en in het magazijn geldt: alles wat verrijdbaar is, bespaart plaats en spierkracht. Ostermann biedt een uitgebreid assortiment aan rollen en wielen aan, geschikt voor elke toepassing.

Op kantoor, in de werkplaats, bij de winkelinrichting of op de beursstand: wielen en rollen brengen zware voorwerpen in beweging en zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte flexibel gebruikt kan worden, omdat men de meubels, werkstukken of display’s heel eenvoudig kan wegrollen of verplaatsen. Het uitgebreide assortiment van Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer via het zoekbegrip „#Rollen“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Meubelrollen: functionaliteit en design op rollen

Thuiswerken en mobiele werkplekken laten zien dat er steeds meer waarde gehecht wordt aan de arbeidsvoorwaarden om flexibel en mobiel te zijn. Laptops en andere mobiele apparaten vervangen daarbij steeds vaker de op een werkplek geïnstalleerde desktop computer. Grote bureaus en hinderlijke kantoormeubels kunnen in een moderne kantoor met plaatsbesparende alternatieven worden vormgegeven. Met de design-rollen en stollengeleiders van Ostermann kunnen bureaucontainers en andere meubels stijlvol worden vormgegeven. Er zijn verschillende varianten voor harde en zachte bodems verkrijgbaar.

Tip: de chique design-rollen zijn ook voor particuliere interieurs een goede oplossing, om de woonruimte flexibeler te benutten. Zo kan men bijvoorbeeld een rolcontainer naast het bureau als opbergruimte gebruiken en alles kan eenvoudig onder een tafel geschoven worden of zelfs als een handige bijzettafel gebruiken.

Toestelrollen en transportrollen: kleine kanjers Moeten zware, functionele meubels„op rolletjes lopen“ worden, zijn enkele of dubbele toestelrollen de perfecte oplossing. Ostermann biedt sierlijke rollen met de wieldiameter vanaf 50 mm en een belastbaarheid tot en met 80 kg aan. Bij toestelrollen zijn naast een hoge belastbaarheid en ook goede loopeigenschappen enorm van belang. De voortdurende ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de transportrollen van Ostermann comfortabel, gemakkelijk en snel rollen. Ze zijn gemaakt van kunststof, polyurethaan of rubber en laten geen ongewenste afdrukken op de vloer achter.

Transportmiddelen: stil, wendbaar – zonder rugklachten!
Naast verschillende rollen en wielen voor elke toepassing biedt Ostermann ook meubelhonden, alsook platentrolley’s met een belastbaarheid tot en met 500 kg aan. Met deze zijn zelfs zware platen eenvoudig en behendig te verplaatsen – gewichten kan men namelijk beter in het krachthonk tillen in plaats van in de werkplaats de rug te vertillen.

Direct (mee)bestellen: transportdekens & verpakkingsmateriaal
Niets is zo vervelend, dat wanneer er in de werkplaat een kras komt op een net gereed werkstuk. Daarom kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann ook scheurbestendige transportdekens, platendragers en talrijke verpakkingsmaterialen bestellen. Zo vindt men alles voor het veilig transporteren van materiaal en een gereed meubelstuk – alles van één leverancier.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht