Platform voor de interieurbouwbranche
RIGO Verffabriek Interieur Collectiedagen 2021

RIGO Verffabriek Interieur Collectiedagen 2021

Dé vakbeurs voor iedere interieurspecialist en liefhebber van ambacht op het gebied van parketleggen en woning- en projectstofferen. En wij zijn natuurlijk weer van de partij!

Kom onze stand bezoeken voor meer informatie over onze innovaties STEP, SKYLT en ROYL onder het genot van het lekkerste kopje koffie en misschien iets lekkers erbij! Je vindt ons op stand 622. Registreer je via www.interieurcollectiedagen.nl

Vernieuwde receptuur STEP Parketlak 2K mat en satijn

Hoewel vloeren lakken echt een vak is, willen wij het ook weer niet moeilijker maken dan het is! En onze STEP Parketlak 2K mat en satijn is nu nóg makkelijker te verwerken. Dankzij de vernieuwde receptuur heeft de lak een open tijd van maar liefst 3 dagen. Handig als je grotere oppervlakken moet lakken.

De vernieuwde STEP Parketlak 1K en 2K mat en satijn is gemaakt op basis van biobased bindmiddelen. Zonder daarbij afbreuk te doen aan de exceptionele prestaties van de lak. Makkelijk, spettervrij en zonder aanzetten. Daarnaast is de verharder van de STEP Parketlak 2K nu isocyanaatvrij en heb je minder verharder nodig ten opzichte van de huidige verharder. De vernieuwde STEP Parketlak 1K en 2K is verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2021 in mat en satijn, 1L en 4L.

ROYL Original Oak

Een zo natuurlijk mogelijke uitstraling blijft ongekend populair. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een meer naturelle kleur dan de Natural Oak, een kleur die de mogelijkheid biedt om eiken in een bijzonder naturelle kleur af te werken. Met de ROYL Original Oak kleurnummer 30 hebben we die gevonden en introduceren we een nieuw kleurpigment voor olie! De kleur wordt gemaakt door de basis Clear te mengen met het kleurpigment kleurnummer 30.

SKYLT Sealer

Je betonlook onzichtbaar beschermen? Voor minerale ondergronden hebben wij de SKYLT Sealer. De SKYLT Sealer maakt het behandelde oppervlak waterafstotend. Wanneer deze wordt afgelakt met twee lagen SKYLT Original behoud je het onbehandelde uiterlijk van de vloer of wand en bescherm je die tegen vuil en vlekken. En zo behoud je dus ook het pure en authentieke karakter van het object.

Masterclass: Verharders voor Parketlak – Hoe, Wat, Waarom?

Professionele parketlakken worden vaak toegepast met een verharder. Maar wat doet die verharder nou precies? Wat zijn de voor- en nadelen? Hoe kan je er veilig mee werken? En wanneer kies je voor een lak met of zonder verharder? Machiel van Westerhoven neemt je mee in de wondere wereld waar chemie en dagelijks gebruik samen komen. Woon zijn Masterclass bij tijdens de Interieur Collectiedagen:

Zondag 12 september 13.30 uur of;

Maandag 13 september 16.00 uur of;

Dinsdag 14 september 12.00 uur.

NKP
En last but not least zijn wij als trouwe sponsor ongelooflijk blij dat het Nederlands Kampioenschap Parketleggen weer gehouden kan worden dit jaar. We wensen alle deelnemers ontzettend veel succes, maar bovenal veel plezier toe. We kijken uit naar alle meesterwerken. Wil je de deelnemers hun vakmanschap zien uitoefenen? Als bezoeker kun je een kijkje nemen bij het NKP. Op de derde dag zullen de senior winnaar, de aspirant winnaar én de winnaar van de RIGO-bokaal bekend gemaakt worden.

Tot ziens tijdens de Interieur Collectiedagen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.