Festool
01:09
09-04-2018

De revolutie bij het zagen van isolatiemateriaal

NIEUW – De accu-isolatiezaag ISC 240 van Festool

Festool garandeert snelle, precieze sneden bij het op maat zagen van isolatiematerialen zowel voor flexibele en vaste PUR-isolatiematerialen. Het realiseren van een perfecte aansluiting van het isolatiemateriaal voorkomt ernergieverlies.

De ergonomische constructie en het geringe gewicht zorgen voor een maximaal werkcomfort. „Wij hebben met onze nieuwe accu-isolatiezaag een compleet nieuw systeem voor de bewerking van isolatiemateriaal ontwikkeld, dat voorheen nog niet in deze vorm bestond“, verklaart Danny Huijzer – productmanager van Festool – en vervolgt: „Hiermee kunnen nu ook moeilijk te zagen, flexibel isolatiemateriaal zoals minerale wol en natuurvezels efficiënt, snel en precies worden gezaagd.”

Veelzijdigheid is troef
De veelzijdigheid maakt de nieuwe isolatiezaag zo bijzonder: dankzij het zaaggarnituur gewelfd is deze ideaal voor flexibele isolatiematerialen zoals minerale wol en natuurvezels en het zaaggarnituur met om en om vertanding voor PUR/EPS/XPS-isolatiematerialen. Met geleiderail en hoekaanslag slagen ook repeterende sneden kaarsrecht en hoeknauwkeurig. Beide zaagbladen zijn er in twee lengten: 240 en 350 millimeter en via het snelwisselsysteem gemakkelijk zonder gereedschap te wisselen.

Stofarm werken
Via een afzuigadapter kan ook een stofzuiger eenvoudig worden aangesloten voor schoon en gezond werken. Dit is vooral bij het zaaggarnituur met om en om vertanding van groot voordeel omdat hier veel vezels vrijkomen.

Erg handig: Met een 5,2 Ah Bluetooth-accupack start de stofzuiger bij het inschakelen automatisch (als er een Bluetooth-module op de stofzuiger is aangesloten).

Festool

Extreem robuust
De onderhoudsvrije EC-TEC motor is door een rooster tegen stof en vezels beschermd. Het zaagblad weet door extra lange standtijden te overtuigen voor langdurig werken.

Sterk, snel en innovatief
De koolborstelloze EC-TEC motor met 18V Li-ion accu zorgt voor een bestendig vermogen en hoge doortrekkracht – zelfs bij materiaaldiktes tot 350 mm.

3 jaar geen extra kosten
Uiteraard is ook de nieuwe accu-isolatiezaag ISC 240 voorzien van SERVICE all-inclusivena registratie via www.festool.nl/service. Hiermee bent u 36 maanden lang beschermd tegen ALLE reparatiekosten. Zelfs in geval van diefstal denkt Festool met u mee door u te beschermen tegen hoge kosten.

De nieuwe accu-isolatiezaag TSC 240 is vanaf mei 2018 bij de Festool-dealer verkrijgbaar. Meer informatie vindt u op www.festool.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Binnenwerk partners

MEISTERDOMINO DF-500