Platform voor de interieurbouwbranche
(R)evolutie op het gebied van schuifdeuren
Deze matte decors zijn krasvast en UV-bestendig en leverbaar in anti-fingerprint uitvoering. (Beeld: Klaus LAUS Bauer)

(R)evolutie op het gebied van schuifdeuren

In de wereld van schuifdeuren wordt meestal de nadruk gelegd op het schuifsysteem zelf. Wat er als deurblad toegepast wordt, lijkt meestal een keuze te zijn die ingegeven wordt door wat de woonbladen aan trends dicteren. Wie op zoek is naar een ‘barn door’ met een ongekende uitstraling, kan stoppen met zoeken: Topvorm Panelen introduceert een met folie ommantelde schuifdeur!

We spreken met Arjan Elshout, salesmanager bij Topvorm Panelen. Dankzij het in gebruik nemen van de nieuwe freesmachine – u heeft daar reeds over kunnen lezen in Binnenwerk – heeft het bedrijf de stoute schoenen kunnen aantrekken en worden er nu ‘barn doors’ gemaakt, in de welbekende kwaliteit, met een keur aan folies om het mdf mee te ommantelen. “Met de collectie foliedecors die we kunnen leveren wordt het mogelijk om de schuifdeur een hele eigen rol in het interieur te laten spelen”, aldus Elshout.

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en graag gezien in moderne interieurs.

Ruimtebesparend en esthetisch

Elshout vervolgt: “We produceren het schuifdeursysteem hoofdzakelijk voor toepassing bij kasten, maar een room divider is ook in aantocht. Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en graag gezien in moderne interieurs. Dankzij ons folie assortiment kan er gekozen worden uit veel kleuren en decors, waaronder de nieuwe matte folies en kleuren als Fjord Groen en Denim Blauw. De afwerking is top, dankzij de nieuwe freesmachine. Ook ons schuifdeurbeslag dat we kunnen meeleveren is van zware kwaliteit. We kunnen de barn doors dus compleet met railsysteem leveren. Extra interessant wordt het door de hoogte die we kunnen produceren. Die bedraagt maximaal 280 cm. Dat is voor schuifdeuren ongekend.”

“Wij kunnen ook keukendeuren per commissie, op maat én met voorgeboorde scharniergaten leveren.”

Mat is de trend

Topvorm Panelen beschikt over nieuwe acryl decoren die beantwoorden aan de laatste trend, namelijk mat. “Deze matte decors zijn krasvast en UV-bestendig en leverbaar in anti-fingerprint uitvoering. Ook als het een zwart decor betreft. De oppervlakte blijft dus mooi en het is een hygiënisch product. Ideaal voor toepassing in de keuken bijvoorbeeld.” Nu we het toch over zwart hebben: Topvorm Panelen beschikt tevens over een programma aan gelamineerde decoren met voelbare houtnerf. Nieuw daarin is een effen zwarte houtnerf. Dit is volgens Elshout een absolute trend in opkomst.

Keukendeuren voorgeboord

Tot slot zegt Elshout: “Wij kunnen ook keukendeuren per commissie, op maat én met voorgeboorde scharniergaten leveren. Dat werkt secuur en gemakkelijk.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.