RET Interieur
00:44
29-11-2018

RET Interieur opent gloednieuw magazijn

RET Interieur – onderdeel van RET Bouwproducten – heeft in zes jaar tijd een flinke groei doorgemaakt. Met een toenemend aantal klanten en vraag naar méér (voorraad)assortiment is het magazijn in Utrecht te klein geworden. Medio november opent de jongste leverancier van o.a. decoratief plaatmateriaal aan de interieurprojectenmarkt een gloednieuwe magazijn in Capelle a/d IJssel.

Naast het criteria van meer ruimte en verdere groeipotentie voor de toekomst moest het nieuwe magazijn ook voldoen aan de juiste condities om het decoratieve materiaal in op te slaan. Na een uitgebreide zoektocht is de ideale locatie gevonden bij zusterbedrijf HGPro (specialist op het van gevels) in Capelle aan den IJssel. De mogelijkheid deed zich voor om hier samen het volledige pand te gaan betrekken waarbij RET Interieur haar opslag in capaciteit kon verdubbelen én in kwaliteit kon optimaliseren.

Voor relaties van RET Interieur betekent dit een nog hogere servicegraad en directe leveringsmogelijkheid van o.a. het complete Kronospan Global collectie HPL en gemelamineerd plaatmateriaal. Ook is vanaf november het voorraadprogramma van het populaire gekleurde MDF Valchromat én Krion Solid Surface aanzienlijk uitgebreid.

Qua logistiek verandert er voor relaties niets: gecombineerde orders – van bijvoorbeeld decoratief plaatmateriaal met het enorme aanbod constructieve plaatmateriaal van moederbedrijf RET Bouwproducten – worden in Utrecht verzameld worden voor transport. Hier blijft ook het kantoor en het verkoopteam gevestigd.

Binnenwerk partners

PlatowoodSoudal