Platform voor de interieurbouwbranche
REDOCOL Teclinex One For All van Ostermann

REDOCOL Teclinex One For All van Ostermann

Wat velen echter niet weten: het product is perfect voor de reiniging van onderdelen van de kantaanlijmmachine, zoals transportbanden en polyurethaan aandrukrollen, maar is ook uitermate geschikt als desinfectiemiddel voor oppervlakken.

Vooral op hoogglans en supermatte oppervlakken ontstaan, door vuiligheid op de transportbanden van de kantaanlijmmachine, vaak afdrukken en verontreiniging, die later vaak moeilijk met de hand te verwijderen is. Als de keuken-, meubel of interieurbouwer de transportbanden of de polyurethaan aandrukrollen regelmatig met REDOCOL Teclinex One For All reinigt, is deze handeling niet nodig.

Transportbanden reinigen – zo eenvoudig is het

REDOCOL Teclinex One For All  maakt deel uit van de zeer milieubewuste greenline-serie en is gemaakt van natuurlijke grondstoffen op plantaardige basis. Het vervliegt snel zonder restanten. Voor het reinigen van de onderdelen van de kantaanlijmmachine sproeit men de reiniger eenvoudig met een sproeifles op de transportbanden. Vervolgens is de verontreiniging eenvoudig met een microvezel doek te verwijderen. Alternatief kan men het reinigingsmiddel ook met gepaste hoeveelheid direct op een doek aanbrengen en vervolgens de machineondelen reinigen. Meer informatie hierover, alsook een praktische, duidelijk weergegeven instructievideo vindt men via het zoekbegrip „Teclinex“ op de Ostermann website www.ostermann.eu

Veilig te gebruiken voor de aggregaten

REDOCOL Teclinex One For All is ook geschikt voor de aggregaten van de kantaanlijmmachine en zorgt voor een perfecte kantenfinish en freesresultaten van alle kanten, zoals ABS, acryl, PVC, PP, aluminium, melamine en echt hout.

Ook geschikt als oppervlaktedesinfectie

Het veelvuldig geteste product is niet alleen geschikt voor de machinereiniging. REDOCOL Teclinex One For All is bovendien bij de Bundesanstalt für Arbeitsschutz und Arbeitsmedizin aangemeld als desinfectiemiddel voor oppervlakken aangemeld (De Bundesanstalt für Arbeitsschutz und Arbeitsmedizin draagt zorg voor een veilige, gezonde en humane werkomgeving). Bovendien is middels een dermatologisch onderzoek de veiligheid voor de gebruiker getest en heeft het product als testresultaat „zeer goed“ gekregen.

Één reiniger voor alle toepassingen

One For All – de naam zegt het eigenlijk al. Het product kan probleemloos voor vrijwel alle toepassingen in het bedrijf en in de werkplaats gebruikt worden:

  • veilig en betrouwbaar als sproeimiddel in de kantaanlijmmachine
  • snel en eenvoudig voor manuele oppervlaktereiniging en -desinfectie
  • effectief voor het reinigen van machines

Door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van het product op biologische alcoholbasis reduceert men het aantal reinigers met gevaarlijke stoffen in de werkplaats en productie. Zo heeft men minder reinigingsmiddel nodig en bespaart men ruimte en (onnodige) voorraad- en opslagkosten.

Voor de verschillende toepassingen van de reiniger zijn bij Ostermann diverse – afgestemd voor elke toepassing – sproeiflessen, laboratoriumflessen en navulbare jerrycans van 5, 10 of 30 liter inhoud beschikbaar. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.