Platform voor de interieurbouwbranche
Prowood in het teken van Technical Matt

Prowood in het teken van Technical Matt

Ook dit jaar zal FINSA hier weer aan deelnemen, maar ditmaal staat vooral de meest recente noviteit, Technical Matt, in de spotlight op Prowood. FINSA zal aanwezig zijn met een donkere stand, bijna geheel uitgevoerd in de zwarte variant van de Technical Matt collectie. Verder zullen grote moodboard wanden bekleed zijn met de meeste interessante en nieuwste materialen.

TECHNICAL MATT, DE ULTRA MATTE PLAAT

Deze krasvaste plaat met anti-fingerprint eigenschap is onlangs op de markt gebracht en is onder andere verkrijgbaar op de, wellicht al bekende, unieke superPan drager, welke onder andere te koop is via onze Premium Partners: Baars & Bloemhoff, Maiburg en CRAS (België).

Technical Matt is een met coating afgewerkte plaat en de toplaag hiervan heeft vele interessante eigenschappen. Zo is deze ultra mat (glansgraad van GU. 2%), voelt deze zijdezacht aan en heeft deze een anti-fingerprinteffect. Deze eigenschappen verkrijgt de plaat door een speciale finish, die door de combinatie van acryllakken en die van Electron Beam Curing (EBC) erg resistent is. Hierdoor is Technical Matt geschikt voor zowel horizontaal als verticaal gebruik.

De plaat is bestand tegen de droge hitte van een pan, geschikt voor contact met voedsel, gemakkelijk te reinigen en antibacterieel. Dit maakt het uitermate geschikt voor keukenbladen en keukenfronten. Ook is de plaat kras-en slijvast en bestand tegen impact. Op Prowood is er alle mogelijkheid deze plaat zelf te ervaren.

Op het moment is Technical Matt verkrijgbaar in 3 kleuren: wit, zwart en titan (grijs). In 2022 is de  intentie er om deze collectie kleuren groots uit te breiden.

Alvast nieuwsgierig geworden naar Technical Matt? Bezoek dan onze website www.technicalmatt.com voor meer informatie of vraag ernaar bij onze verdelers.

GAMMA TEX, VELE MOGELIJKHEDEN

Naast de Technical Matt plaat zullen we ook ons gamma TEX showen. Het gamma TEX is een echte eyecatcher in het interieur of ontwerp. Door de textuur die in de bovenlaag van de plaat is geperst, wordt de decoratieve kwaliteit van de plaat verbeterd. Er zijn verschillende structuren in lineaire, geometrische of fantasievormen, die een grote veelzijdigheid bieden aan ruimtes of decoratieve oplossingen. 

Onlangs is er, om deze veelzijdigheid te benadrukken, in samenwerking met AkzoNobel een ter inspiratie dienende tool uitgekomen waarin alle 9 soorten van het gamma TEX behandeld zijn met transparante en/of dekkende lakken. Door de texturen te zien met de lakbehandeling, zijn de mogelijkheden van dit gamma nog duidelijker voor te stellen. Gelakte stalen van het gamma TEX zullen ook te zien zijn op de moodboard wanden, zodat deze nog meer tot de verbeelding zullen spreken.

Meer informatie over ons gamma TEX is te vinden op www.fibracolourtex.com. Hier heeft u ook de mogelijkheid om een gratis sample pakket aan te vragen.

Nieuwsgierig geworden naar onze stand en materialen die wij zullen presenteren?

Bezoek FINSA op stand 4423 in hal 4 en wij vertellen u graag over de unieke producteigenschappen en verwerkingsmogelijkheden van onze producten.

Meldt u aan via https://www.prowood-fair.be/nl/register/company en gebruik onze exposantencode FIN438.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.