Platform voor de interieurbouwbranche
Prowood 2021 Persbericht “Update na de standverdelingsvergadering”

Prowood 2021 Persbericht “Update na de standverdelingsvergadering”

Voor zij die het zich nog herinneren: meer exposanten dan 3 jaar geleden op hetzelfde moment en nagenoeg dezelfde gereserveerde stand oppervlakte.

En dat is merkwaardig, in Coronatijden, waar onzekerheid troef is. Dit benadrukt nog maar eens dat Prowood de uitgelezen gelegenheid is om de markt opnieuw volledig te ontmoeten.

Toegegeven, wie kijkt er niet de kat uit de boom in deze tijden?  Maar 1 zaak is duidelijk: het digitale is belangrijk, maar zal nooit of te nimmer de intermenselijke contacten kunnen vervangen (lees uitschakelen).
Een beurs kan nu al opnieuw “risicoloos” bezocht worden. Tegen de beursopening binnen 1 jaar, is het vaccin er, en zullen mensen elkaar opnieuw “op een normale manier” kunnen treffen.

Business as usual ? Valt nog een beetje af te wachten, maar wel zo goed als en allicht meer zelfs !

Verwacht wordt – als reactie op het relatieve isolement – dat er zelfs meer bezoekers langs zullen komen: niet alleen uit België, maar ook uit o.a. Frankrijk en Nederland.

Tijdens de standenverdeling hebben wij vanuit verschillende hoeken begrepen dat exposanten “er echt zin in hebben” om hun klanten en prospecten opnieuw in levende lijve te mogen ontmoeten.

Hen verwelkomen en hen tonen wat er voor nieuwigheden allemaal uitgekomen zijn, dat is de grootste troef van het opnieuw fysiek ontmoeten.

En hierin speelt een vakbeurs een onmisbare rol. Zeker wanneer het over een toonaangevende beurs als Prowood gaat die slechts (!) om de 3 jaar plaatsvindt.

Informatie vinden op internet is een werkbaar, maar vooral tijdelijk, alternatief.

Ook lokale opendeurdagen kunnen een beurs niet evenaren waar je alle bezoekers bereikt en niet enkel je eigen klanten.

En wanneer het over zwaardere investeringen gaat, dan schakelt de professionele aankoper gewoon anders. Net daarom is een vakbeurs als Prowood zo belangrijk.

Conclusie: namens de adviesraad en de organisatie, kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst.

Zij die nog niet zijn ingeschreven, hebben ons inziens ongelijk … maar hebben zeker nog de tijd om zich te bezinnen. (binnenkort is de plattegrond tevens op onze website zichtbaar)

De volgende editie vindt plaats van 17 t.e.m. 21 oktober 2021.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.