Platform voor de interieurbouwbranche
Prowood 2021 – Bezoek Xinnix op stand 2236

Prowood 2021 – Bezoek Xinnix op stand 2236

Welk type interieur de klant ook verkiest, een onzichtbare integratie van binnendeuren is een meerwaarde.

Door het gebruik van een Xinnix frame heeft de klant nog tal van mogelijkheden. Je geeft hen als het ware een witte canvas. Op die manier bepaalt de deur de look en feel van de woning nog niet, wat bij een klassieke deur vaak het geval is. Wat een vrijheid!  Aan de hand van kleuren,  een type deurblad en een deurkruk kan je de stijl volledig zelf bepalen.

Xinnix biedt een oplossing voor elke toepassing: draaideuren(gewoon, brandwerend of akoestisch), pivoterende deuren, schuifdeuren, al dan niet afgewerkt met een ingewerkte plint.

Xinnix produceert systemen die er voor zorgen dat je een binnendeur strak in het vlak van de muur kan afwerken. Vanuit decennialange ervaring in deurbeslag en hang- en sluitwerk werd een totaal nieuw concept voor het afwerken van een binnendeur ontworpen. De Xinnix frames werden ontwikkeld met oog voor de problemen van de plaatser en de eindklant. Door de specifieke vormgeving en montagedetails worden de “verschillen/fouten” uit het bouwproces gefilterd en opgevangen zodat de unieke, finale vormgeving van Xinnix behouden blijft. “We ontwikkelen universele constructie-elementen, waardoor een maximaal aantal toepassingen uitgevoerd kunnen worden met een minimaal aantal producten,”

De internationale naamgeving ‘Xinnix’ ondersteunt het innovatieve, gedurfde karakter van de onderneming.  De fonetisch dubbele bodem, ik zie niks,  die schuilgaat in de naamgeving, zorgt voor herkenbaarheid.

De laatste nieuwe versie van de pivoterende deur gaat verder dan enkel het pivot mechanisme; in combinatie met een systeem zijn we erin geslaagd om een bestaand concept nog sterker te maken. Ons X3 pivot systeem zorgt er voor dat bij zowel een centrale als vlakwandige montage de muren er perfect recht uitzien. Je kan deze systemen tevens ook van een slot voorzien.

Het gebruik van speciale afwerkingen en buitengewone toepassingen is zeker één van de sterktes, dit voor zowel oplossingen voor hedendaagse, strakke interieurs als moderne landelijke omgevingen, voor in woningen en appartementen, maar ook in kantoorgebouwen en andere projecten.

We blijven inzetten op innovatie en zo ontstaan dan ook weer nieuwe producten en toepassingen. Kom zeker langs op de stand 2236!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.