Platform voor de interieurbouwbranche
Nieuws

Print Acoustics By Triplaco neemt deel aan meerdaagse Houtpro+ beurs in Nederland

Janson-Bridging_DSC1942

13 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Na verschillende succesvolle deelnames van Triplaco met akoestische plaatprodukten de voorbije jaren op voorschrijfbeurzen als Archatwork, Design District Rotterdam en Material District Utrecht richt Print Acoustics zich met deze vakbeurs ook tot de Nederlandse interieurbouwers. 

Op de designbeurzen reageerden de Nederlandse ontwerpers en architecten enthousiast op onze creatieve mogelijkheden die het uitgebreid decoratief maatwerkaanbod van akoestische absorberend plaatmateriaal biedt. Deze oplossing wordt dan ook frequent voorgeschreven in de bestekken van Nederlandse projecten.

Dankzij een zeer ruim aanbod van toplagen (HPL Abet laminati, fineer Decospan Woodcoustics, geweven vinyl Ntgrate, massieve latten) op een akoestisch zwarte kern van MDF of Synthetisch PET vilt heeft het akoestisch absorberend gamma, ontwikkeld door Print Acoustics, dan ook een kwalitatief en tijdloos imago.

De aangeboden akoestische produkten corrigeren de nagalm in een ruimte door aankleding van muren, plafonds en vast meubilair en verbeteren zo sterk het spraakcomfort.

Uniek voor dit aanbod is de hoge mate van individualisering door maatwerk vanuit de fabrikant, immers wordt er bij ontwerp en uitvoering ondersteuning geboden aan de architect en de interieurbouwer door een akoestisch specialist om het project als geïntegreerde totaaloplossing kwalitatief op te leveren.

Dré de Bruijn (06-15.19.71.53 – d.debruijn@triplaco.be ), accountmanager akoestiek Nederland zal op de Houtpro+ beurs 1-04/11/2022 (stand 6128) dan ook voor Triplaco graag alle vragen beantwoorden van de Nederlandse interieurbouwer die een meerwaarde wenst te bieden in zijn interieurprojecten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht