Platform voor de interieurbouwbranche
Praktische instructievideo’s voor speciale verlijmingen en vlakverlijmingen

Praktische instructievideo’s voor speciale verlijmingen en vlakverlijmingen

Het Ostermann assortiment lijmen heeft een veelvoud aan producten. Welk product is bijvoorbeeld geschikt voor het lijmen van een spiegel? Welke lijm is geschikt voor een traanplaat? En … Gebruikt men alleen witte lijm voor het verlijmen van Furniture Linoleum oppervlakken? In de twee nieuwe toepassingsvideo’s op OstermannTV krijgen keuken-, meubel- en interieurbouwers onder andere antwoord op deze vragen.

Bij de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kiezen uit veel verschillende materialen en net zoveel verschillende lijmen. Het is niet altijd makkelijk om de geschikte lijm voor materiaal en toepassing te vinden. Sommige materialen kunnen alleen met een bepaalde lijmsoort worden verwerkt, terwijl een ander materiaal met een verschillende soorten lijm verlijmd kan worden. Twee nieuwe toepassingsvideo’s van Ostermann geven duidelijk weer welke lijm voor welke toepassing en welk materiaal geschikt is. In de eerste instructievideo wordt getoond hoe men vlakverlijmingen van Furniture Linoleum of HPL bij verschillende toepassingen en met drie verschillende REDOCOL producten verlijmd. In de tweede video toont men speciale lijmen bijvoorbeeld voor het verlijmen van spiegels of metalen plaatmateriaal op hout. In de korte, duidelijk weergegeven toepassingsvideo’s ziet de keuken-, meubel- en interieurbouwer welke REDOCOL producten de experts aanbevelen en hoe deze men deze praktisch kan toepassen. Meer informatie over de nieuwe video’s vindt men via het zoekbegrip “#Lijmvideo” op de Ostermann-website www.ostermann.eu

Vlakverlijming: drie manieren – één resultaat

In deze video worden vlakverlijmingen van Furniture Linoleum of HPL met drie hoogwaardige REDOCOL lijmen: de witte lijm Kombicoll Super-N, de spuitcontactlijm in tank en de PU-lijm Osterpur getoond. De voordelen van de lijmsoorten bij de verschillende toepassingen worden getoond en hoe men de lijm perfect kan aanbrengen.

Speciale toepassingen: glas en metaal

De werkzaamheden en mogelijkheden van de keuken-, meubel- en interieurbouwer zijn divers en men lijmt niet alleen hout op hout. Men verwerkt ook talrijke andere materialen, zoals glas voor spiegels of metaal. De speciale lijm REDOCOL MS-Polymer  is een echte alleskunner en is zelfs geschikt voor het verlijmen van moeilijke materialen, zoals natuursteen, beton, glas, gips of diverse kunststoffen. De PUR-lijm REDOCOL Osterpur is ook uitermate geschikt voor het verlijmen van metaal. In de instructievideo krijgt de keuken-, meubel- en interieurbouwer veel relevante informatie over bijvoorbeeld de verwerking en de perstijd.

OstermannTV: een klik die zich uitbetaalt

Via OstermannTV op www.ostermann.eu kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer talrijke andere, duidelijk weergegeven instructievideo’s met praktische Tips & Tricks over verlijming, kantbe- en verwerking en over diverse producten uit het uitgebreide assortiment van Ostermann. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.