00:36
05-02-2015

Polyrey Signature

Polyrey Signature wordt exclusief voorgesteld op Material Xperience 2015, 9 t/m 13 februari, Jaarbeurs Utrecht. Kom ons bezoeken aan stand 55 !

Wanneer de vertrouwde kwaliteit van Polyrey hogedruk laminaat hand in hand gaat met een onbeperkte creativiteit, dan wordt alles een stuk eenvoudiger. Met Polyrey Signature, gepersonaliseerde HPL of Compact, kan men een op maat gemaakt, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden ontwerp creëren.
Met Polyrey Signature panelen kan men een binnenruimte net dat extra accent geven door zelf unieke en exclusieve decoren te ontwerpen (foto, tekening, kunstwerk, fresco, enz.) Het ontwerp wordt met digitale printtechnologie gedrukt en daarna verwerkt tot decoratief plaatmateriaal. Met 5 verschillende paneelformaten en 11 afwerkingen wordt alle vrijheid teruggegeven aan de interieurontwerpers en interieurbouwers voor diverse toepassingen.

Polyrey Signature is beschikbaar in 3 verschillende producten: Hogedruk Laminaat HPL, Compact (massieve HPL) of HPL verlijmd op een houten drager. De samenstelling van de Signature panelen is identiek aan de HPL panelen van Polyrey en genieten dus dezelfde uitstekende eigenschappen. Bovendien zijn de Signature panelen eveneens Sanitized antibacterieel behandeld wat ze een extra voordeel geven voor toepassingen binnen de zorg, horeca en andere publieke ruimtes.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: nieuws items , Polyrey

Binnenwerk partners