Platform voor de interieurbouwbranche
Pocketsysteem is nu ook beschikbaar voor hogere fronten
Overdag zie je de werkplek. ’s Avonds sluit je het front en men heeft dan vanzelf een grotere woonkamer.

Pocketsysteem is nu ook beschikbaar voor hogere fronten

Efficiënt en slim omgaan met de vierkante meters én hoge plafonds!

Dit najaar pakt het Oostenrijkse Blum goed uit met REVEGO voor fronten met een inbouwhoogte van 3 meter. Het nieuwe pocketsysteem weet al enkele maanden het grote publiek te bekoren, waarna het nu nog meer mogelijkheden biedt qua vormgevingsvrijheid. In aansluiting daarop: Van Hoecke, al jaren verdeler van het bekende Oostenrijkse merk, biedt daarom ook bij de hogere hogere fronten naar goede gewoonte enkele servicelevels toe aan de innovatie. We hebben het dan over meer individuele designmogelijkheden, ideaal voor in trendy interieurs met hoge plafonds!

Er is slechts een lichte touch nodig voor het openen en sluiten van het front.

REVEGO voor iedere woonruimte

Volledige eet-, woon- en werkruimtes worden steeds vaker één geheel. Dit zal geen nieuws zijn voor de professionele interieurontwerper. Maar, het is wel iets om concreet rekening mee te houden tijdens de ontwerpkeuzes en de producten die aan de ruimtes worden toegevoegd. REVEGO biedt in ieder geval inspirerende en praktische oplossingen!

Dankzij REVEGO laat de gebruiker in een lichte aanraking een woonruimte volledig verdwijnen of verschijnen. De constructie wordt volledig weggewerkt in de daarvoor voorziene pockets zodat men op het vlak van design de volledige vrijheid over de eigen ontwerpen houdt. Dankzij een uitbreiding van het gamma kunnen nu fronten met een hoogte van 1800 tot 2980 mm worden gerealiseerd. Handig voor in woningen met hoge plafonds!

Voorgemonteerde service 

Ook voor de hogere fronten biedt Van Hoecke de gekende servicelevels. Gebruik daarom de Blum Productconfigurator voor een nauwkeurige planning met boorbeelden en onderdelenlijsten, en stuur uw bestelling direct naar de Van Hoecke webshop. Het gemak dient de mens… en dús de ontwerper!

Kies dan uit drie levels: losse beslagonderdelen, metalen onderdelen op de juiste maatvoering laten inkorten, of volledig op maat gemaakt inclusief houten elementen zoals pockets en fronten, met kleur en boringen naar keuze. Zo heeft u meteen alles bij de hand voor een vlotte installatie van de gloednieuwe REVEGO.  Comfortabele woonbeleving wordt – wat Van Hoecke betreft – meer dan ooit de standaard. 

OVER VAN HOECKE 

Het Belgische familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas is sinds 1967 een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum aan keuken- en interieurbouwers in de Benelux, is het al jaren marktleider. Daarnaast creëerde het bedrijf met ORGALUX een eigen merk van lade-indelingen en keukenhulpjes. Sinds 2014 brengt Van Hoecke onder het merk TA’OR een eigen, industrieel vervaardigd, houten ladesysteem op de markt. Met de eigen merken kijkt Van Hoecke ook verder dan de grenzen van Benelux en voert het reeds uit naar verschillende landen binnen en buiten de EU. Dankzij de inzet van meer dan 360 enthousiaste medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.