Platform voor de interieurbouwbranche
Plaatmateriaal past bij Agile werken

Plaatmateriaal past bij Agile werken

“Het matte, blonde decor van de S164 Fronda van Cleaf, past perfect bij het beeld wat wij in ons hoofd hadden. De unieke uitstraling van dit plaatmateriaal van DecoLegno en de natuurgetrouwe uitstraling, structuur, matheid en kleur sprak ons erg aan” vertelt Martijn van Burobas. 

Burobas kreeg de opdracht om het donkere kantoor van een farmaceutisch bedrijf te transformeren in een open, flexibele en veelzijdige werkomgeving waarin ontmoeten, samenwerken en verbinden centraal staat. Een Agile werkomgeving, die de werkprocessen goed ondersteunt en waarin duurzaamheid, efficiëntie en veiligheid centraal staan. De uitdrukkelijke wens was een interieur dat op positieve wijze bijdraagt aan de gezondheid van de werknemers en het milieu. 

In de keuze voor materialen heeft Burobas gekeken naar de juiste toepassing, een tijdloze uitstraling en kwaliteit. In het kader van duurzaamheid, is er gekozen voor decoratief plaatmateriaal van DecoLegno. De platen zijn FSC gecertificeerd en vanwege de lange levensduur, een duurzame designoplossing. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit projectinterieur met de S164 Fronda? Lees het hele projectartikel via DECOLEGNO.NL

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.