Platform voor de interieurbouwbranche
Een persservice voor een sneller resultaat

Een persservice voor een sneller resultaat

Bijzondere vormgeving, seriematig werk of een strakke projectplanning? Het is goed om over een ervaren en bekwame partner te beschikken die de diverse plaatbewerkingen overneemt en volledig naar wens weet te bewerken.

Een goed voorbeeld is Maiburg. Deze totaalleverancier beschikt over zowel een ervaren team als over het juiste machine­park om de klant volledig te ontzorgen. Technisch veeleisende opdrachten worden snel afgerond. Stipt en nauwkeurig. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om perswerk al binnen drie dagen in huis te hebben, maar natuurlijk blijft dat streven wel afhankelijk van het bestelmoment en transportschema. Maiburg beschikt over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk. Indien gewenst zijn overige bewerkingen ook geen enkel probleem.

Klantgerichte ondersteuning
Geen enkele opdracht is hetzelfde. Dat weten ze bij Maiburg als geen ander. Daarom mogen klanten rekenen op een flexibele en creatieve invulling van hun opdracht. Indien nodig verlenen de specialisten technische ondersteuning en advies. Deze ondersteuning in combinatie met de grootste voorraad (decoratief) plaatmateriaal van Nederland maakt Maiburg tot totaalleverancier in de houtverwerkende industrie. Zo levert Maiburg HPL van topmerken als Duropal, Econ, Abet Laminati, Formica en Kaindl.

Maiburg
Het is mogelijk om meer dan 1200 kleuren, decors, dessins en structuren rechtstreeks uit voorraad te bestellen. 

Ruim voorraadprogramma
Maiburg heeft een zeer ruim voorraadprogramma geselecteerd dat binnen 24 uur uit eigen magazijn rechtstreeks leverbaar is. De klant heeft  bovendien de mogelijkheid uit meer dan 1200 kleuren, decors, dessins en structuren rechtstreeks uit voorraad te bestellen. 

Beplakt op diverse dragermaterialen zoals MDF, spaanplaat, multiplex en ECOBoards. Deze kunnen dus al binnen drie dagen bij de klant in huis zijn. Een groot aantal van de afmetingen van deze dragermaterialen zijn afgestemd op HPL in 3050 x 1300 mm en 4100 x 1300 mm. Dit is om zaagverlies te voorkomen. Daarnaast levert Maiburg diverse dragers en HPL standaard uit voorraad op groot formaat in 2800 x 2070 mm. Het biedt het in Waalwijk gevestigde bedrijf de mogelijkheid deze afmetingen in haar persservice aan te bieden. De klant kan tevens kant-en-klaar afgewerkte plaatmaterialen met een HPL erop bij Maiburg bestellen. Deze optie levert de nodige voordelen op, zoals tijdwinst een besparing op eventuele extra kosten en uiteindelijk dus ook financieel voordeel voor de klant.

Maiburg

Door middel van verlijming kan Maiburg diverse materialen één- of tweezijdig bekleden met bijvoorbeeld een HPL-laag of een fineerlaag. Zowel koud perswerk in stapelpersen tot maximaal 3200 x 1600 mm als warm perswerk in een doorlooppers tot maximaal 4200 x 1600 mm behoort tot de mogelijkheden. 

Tekst: Maiburg   Beeld: Maiburg
Uitgelichte afbeelding: 
Maiburg beschikt over een uitgebreid machinepark met CNC-gestuurde houtbewerkingsmachines voor perfect computergestuurd zaag-, boor- en freeswerk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.