Platform voor de interieurbouwbranche
PCG Coatings Groep BV speelt in op deze verscheidenheid aan gevoelens en …

PCG Coatings Groep BV speelt in op deze verscheidenheid aan gevoelens en …

Moodswings!

Vijftigerjaren grijs, het bruin en oranje van de seventies, nineties wit met zwart. Door de jaren heen heeft het gemoed van de mens de ontwikkeling in kleuren bepaald. Na duidelijke trends als witte plavuizen gecombineerd met zwart leren banken en twee rode vazen op de vensterbank, is tegenwoordig alles mogelijk.

Er is vraag naar rust in pasteltinten, Industrial in cognac en taupe en trendy met warme grijsnuances. PCG Coatings Groep BV, een Arnhemse toeleverancier van lakken en beitsen voor de meubel- en kunststofindustrie, speelt in op deze verscheidenheid aan gevoelens en laat zich met de ontwikkeling van haar kleurbeitsen, oliën en lakken leiden door het maatschappelijk gevoel van een tendens naar rust, vrolijkheid maar ook naar nostalgie en status. Kleuren hebben effect op de mens, dat weten we allemaal. En het is de mens die invloed heeft op de stroming in kleuren.

Weten wat men wil, expressief zijn of juist ingetogen. Met kleuren kan men zich identificeren. PCG Coatings Groep BV ontwikkelt daarom warme, stoere en trendy kleuren. Mooie dekkende tinten beïnvloed door menselijke moodswings, maar ook weer moodbepalend zijn en transparante kleurbeitsen die de warmte en beweging van hout naar boven brengen. Men zoekt naar een stuk verlenging van de persoonlijkheid. Dat zie je terug in interieurs en dat is nooit anders geweest.

Met de lijn Moodswings, ontwikkeld door onze lakspecialisten in eigen laboratorium, wordt eigenheid geïllustreerd. Met bijzondere benamingen als Cloud, Black coffee, Night glow, September en Black sky wordt vormgegeven aan een Mood. PCG Coatings Groep BV volgt nauwgezet de maatschappij en de mensen die hier in leven en ontwikkelt lakken en kleurbeitsen met deze kennis. Zij blijven trendsetter met hun vooruitziende blik in kleuren.

Omdat voor de mens de leefomgeving belangrijk is, worden er milieuvriendelijke laksystemen ontwikkeld zoals water- en UV lakken. Naast de kleurrijke wasoliën bestaat nu ook PCG Eco Natuurolie waar nog geen 2% oplossing in zit welke toch heel hoog scoort volgens de chemicaliën-bestendigheidstesten, zodat een gezond en moody leven in en met kleuren echt mogelijk is.

Voor meer informatie: 

PCG Coatings Groep BV
[email protected]
026 – 38 82 102
www.plantag.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.