Platform voor de interieurbouwbranche
Passende ABS Kanten bij de nieuwe Pfleiderer collectie (Direct uit voorraad leverbaar)

Passende ABS Kanten bij de nieuwe Pfleiderer collectie (Direct uit voorraad leverbaar)

Hierdoor is voor de keuken-, meubel- en interieurbouwer, bij het verschijnen van het eerste plaatmateriaal op de markt, de passende kant ook al direct uit voorraad leverbaar.

Passend bij het motto “Make your visions work” zijn alle designs van de nieuwe Pfleiderer collectie flexibel via het DST-systeem voor Decor, Structuur en Technologie te combineren en zo veel nieuwe vormgevingsperspectieven bieden. Alle 284 kleuren en decoren zijn als HPL verkrijgbaar, daarvan zijn er via het voorraad- en snel leverprogramma bovendien 139 verkrijgbaar als direct gelamineerd DecoBoard. Zodat de creatieve ideeën voor meubels en interieurs ook perfect omgezet kunnen worden, heeft Ostermann sinds januari de passende ABS kanten op voorraad. Meer informatie over de nieuwe kanten vindt men via het zoekbegrip “#Highlights01” op de Ostermann-website www.ostermann.eu

Levering vanaf 1 meter

Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer de nieuwe kanten al in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter, alsook in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 mm breed bij 1 en 2 mm dik bestellen. Om de moderne optiek en zachte structuur van het uni-oppervlak ook perfect aan de kant toe te passen, heeft de kantenspecialist voor deze structuur een nieuw oppervlak geïntroduceerd. Kantenband met de nieuwe „Microstructuur“ is bijzonder chic en mat en heeft een zachte, aangename structuur.

NIEUW: zachtmatte unikleuren

Ongeveer de helft van de nieuwe Pfleiderer collectie bestaat uit unikleuren. Meer dan 100 verschillende kleurrijke unikleuren bedekken alle kleurtinten in gelijkmatige gradaties. Naast de klassieke, intensieve kleuren vindt men hieronder ook meer rustigere pastel- en taupekleuren. Bijzonder divers is het kleurenpalet van neutrale unikleuren. Deze bevat meer dan 40 verschillende kleuren – van Icy white tot Grafietzwart. Het plaatmateriaal in unikleuren is in de nieuwe SD Sandpearl verkrijgbaar. Deze zanderige parelstructuur is homogeen en richtingloos, de fijne korrel is scherpkantig en precies uitgewerkt. Dit oppervlak is zowel mat als filigraan.

Opvallende materiaal- en houtreproducties

Onder de meer dan 50 materiaalreproducties in metaal-, beton-, textiel- en steenoptiek of met grafische motieven bevinden zich steeds vaker heel bijzondere blikvangers, zoals het geribbelde oppervlak „Solidale“ of het levendige „Patchwork“-motief. Daarnaast zijn er nog meer dan 80 houtdecoren verkrijgbaar. Deze zijn door Pfleiderer in overzichtelijke categorieën – Nordische, natuurlijke, donkere en roodachtige houtsoorten, alsook oudhout decoren en hout met zwart-wit effect – onderverdeeld. Met een totaal van 17 varianten zijn verouderde houtsoorten met duidelijke, sterke nerftekening en tekenen van verwering sterk vertegenwoordigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.