Platform voor de interieurbouwbranche
Passende ABS kanten bij de nieuwe Kronospan collectie

Passende ABS kanten bij de nieuwe Kronospan collectie

Tegelijk met het verschijnen van de nieuwe Kronodesign Global Collection 3.0 levert Ostermann de passende kanten direct uit voorraad. De nieuwe passende kanten zijn in nauwe samenwerking met Kronospan door Ostermann ontwikkeld.

Keuken-, meubel- en interieurbouwers kunnen bij Ostermann tegelijk met het verschijnen van de Kronodesign Global Collection 3.0 van Kronospan de passende kanten direct uit voorraad bestellen. De nieuwe collectie met 154 gemelamineerde spaanplaten, 68 werkbladen en 24 designgerichte oppervlakken maken indruk met matte hout-, steen- en textieldecoren en unikleuren in zachte trendkleuren. Ostermann levert de passende kanten, ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen de designexperts van beide ondernemingen, direct uit voorraad. Zo is er in korte tijd een perfect assortiment van passende kanten bij de nieuwe plaatcollectie ontstaan met meer dan 200 kleuren en decoren. Alle kanten zijn verkrijgbaar in iedere gewenste breedte tot 100 mm. Ze worden met de gebruikelijke service van Ostermann in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter en bij bestelling voor 16:00 uur nog op dezelfde dag verzonden. Meer informatie over de nieuwe Kronospan kanten men via het zoekbegrip „#KronodesignGlobal“ op de Ostermann website www.ostermann.eu.

Eye-catchers

Onder de nieuwe oppervlakken vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een scala aan decoren: van hout- en steen- tot metaal- en textielreproducties. De nieuwe houtdecoren hebben een levensechte en realistische structuur én optiek. Bovendien kenmerken veel van de decoren zich door de matte afwerking. Tussen de traditioneel veel Eiken decoren springen er twee oppervlakken met tinlook in het oog. Bovendien zijn er steeds meer reproducties van Noten en Grenen. Harmonieuze textielreproducties in neutrale kleuren, alsook gemakkelijk te combineren steenreproducties in marmer- en granietoptiek ronden het assortiment decoratieve oppervlakken af. Bij de ontwikkeling van de passende kanten is er gelet op de typerende elementen van het plaatmateriaal en deze harmonisch te optimaliseren voor gebruik op de kantenband.

Zacht matte unikleuren

Bij de unikleuren vallen de nieuwe zachte kleuren, welke de trend kunnen worden, meteen op. Oppervlakken zoals “Toffee” of “Marshmallow” bieden de keuken-, meubel- en interieurbouwer veel designmogelijkheden. Kleuren als “Smoke Green” of “Azure Blue” hebben een klassieke uitstraling, zijn minder intens, eerder warm en pastelachtig. Veel nieuwe oppervlakken hebben bovendien een aangenaam en zacht mat oppervlak.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.