Platform voor de interieurbouwbranche
Parador presenteert nieuwe online service voor vloervisualisatie

Parador presenteert nieuwe online service voor vloervisualisatie

Beleef de droomvloer direct thuis met slechts één muisklik

De keuze voor de juiste vloerbedekking is afhankelijk van een aantal factoren. Naast de technische producteigenschappen speelt het uiterlijk van de vloer een doorslaggevende rol. Veel consumenten vinden het echter moeilijk om te beoordelen of hun favoriete vloerbedekking er ook perfect zal uitzien in hun huis. Met de nieuwe online service op www.parador.de komt Parador ter hulp gesneld.

Komt de kleur van de gekozen vloer echt overeen met die van uw meubels thuis? Zijn lichte of donkere planken het best geschikt? Deze en vele andere vragen houden de consument bezig bij het kiezen van een vloer. Catalogi, monsterborden en handmonsters voor thuisgebruik verschaffen een eerste oriëntatie, maar soms is dit niet genoeg.

De nieuwe online service van Parador op www.parador.de kan hierbij helpen: dankzij Augmented Reality maakt de nieuwe ruimtedesigner een fotorealistische visualisatie van de vloeren in de eigen ruimte mogelijk. Met een paar klikken worden droomvloeren digitaal in iedere ruimte weergegeven. De gebruiker hoeft alleen maar een foto van zijn ruimte te maken met zijn smartphone of een bestaande foto te uploaden. De gewenste vloer wordt direct en automatisch op schaal in de ruimte weergegeven. Het bijzondere hieraan is dat het bestaande meubilair en de werkelijke lichtomstandigheden realistisch worden weergegeven. ‘De nieuwe ruimtedesigner is eenvoudig in gebruik, eigentijds en beantwoordt aan de individuele behoeften van elke gebruiker’, benadrukt Birgit Kunth, hoofd marketing en communicatie bij Parador. De service is beschikbaar op smartphone zodat u altijd en overal het beste resultaat kunt garanderen. U hoeft geen speciale app te installeren. ‘De nieuwe ruimtedesigner ondersteunt zo absoluut de Customer Journey van de moderne klant. Tegelijkertijd werkt de nieuwe ruimtedesigner natuurlijk ook als desktop-versie’, benadrukt Birgit Kunth.

Vooral de handelspartners van Parador profiteren van de nieuwe ruimtedesigner: ‘Met de nieuwe ruimtedesigner kunnen onze handelspartners hun klanten nog beter en uitgebreider begeleiden bij de keuze en de besluitvorming, omdat ze zo de vloer direct kunnen ervaren’, legt Birgit Kunth uit. Uit evaluaties blijkt dat bedrijven die gebruik maken van de ruimtedesignertechnologie hun verkoopquota aanzienlijk kunnen verhogen. De ruimtedesigner is vrij toegankelijk via de website van Parador en brengt daarom voor handelspartners geen kosten of technische lasten met zich mee. ‘Na onze digitale POS en de HOB-onlineservice geven we onze verkooppartners met de nieuwe ruimtedesigner een extra digitaal hulpmiddel om hun klanten te adviseren’, aldus Birgit Kunth.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.